The 104 Most Delish Burger Recipes
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Grilled Cheese Burger
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Low-carb eating just got stupid easy.
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Cheeseburger Cups
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Skinny Cheeseburger Casserole
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Quesadilla Burger
No longer do you have to choose between a quesadilla or a burger.
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Game day without the hassle of homemade wings! By Sienna Fantozzi
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Wenn du auf Burger und Raclette stehst, mach einfach Mini-Raclette-Burger zu Silvester
Zubereitung und Zutaten
1 kleine rote Zwiebel, fein geschnitten
1. Hackfleisch, Zwiebel, Thymian, Rosmarin, Salz, Pfeffer und Sojasoße in eine große Schüssel geben.
2. Die Zutaten gut miteinander vermischen, ein Ei dazugeben und weiter mischen.
3. Einen Teelöffel der Mischung auf deine Handfläche geben und in einen dicken Burger Patti rollen.
4. Mit dem Rest der Mischung ebenso verfahren.
5. Alle Pattis in eine Schüssel legen, mit Klarsichtfolie bedecken und im Kühlschrank lagern, bis die Vorbereitungen für das Essen abgeschlossen sind.
6. Für die Zubereitung etwas Olivenöl in eine Raclettepfanne geben, einen Patti hineinlegen und anbraten, bis er gut durchgebraten ist.
1 Möhre, gerieben
1 Süßkartoffel, gerieben
1 Knoblauchzehe, fein geschnitten
80g gemahlene Mandeln
80g Quinoa, gekocht
80g gemahlene Sonnenblumenkerne
1. Qunioa kochen, so wie es auf der Verpackung beschrieben ist, und abkühlen lassen.
2. Sellerie, Möhre und Süßkartoffel in eine große Schüssel geben.
3. Knoblauch, Thymian und Rosmarin darüber streuen und alles kurz vermischen.
4. Danach Salz, Pfeffer, Sojasauce, Olivenöl und Mandeln hinzugeben und gut verrühren.
5. Nun das Quinoa unterheben.
6. Wie viele gemahlene Sonnenblumenkerne hinzugegeben werden müssen hängt davon ab, wie trocken die Mischung jetzt ist. Sie muss feucht genug sein, damit du kleine Burgerpattis daraus formen kannst, die nicht auseinander fallen. Wenn die Mischung auch nach all den gemahlenen Sonnenblumenkernen noch zu feucht sein sollte, kannst du etwas Mehl hinzugeben. Sollte sie jedoch zu trocken sein, eignet sich etwas extra Olivenöl.
7. Einen Teelöffel der Mischung auf deine Handfläche geben und in einen dicken Burger Patti rollen.
8. Mit dem Rest der Mischung ebenso verfahren.
9. Alle Pattis in eine Schüssel legen, mit Klarsichtfolie bedecken und im Kühlschrank lagern, bis die Vorbereitungen für das Essen abgeschlossen sind.
10. Für die Zubereitung etwas Olivenöl in eine Raclettepfanne geben, einen Patti hineinlegen und anbraten, bis er gut durchgebraten ist.
Inspiriert von: http://well-be-ing.com/all-posts/2015/2/4/parsnip-celeriac-and-quinoa-burgers
Selbstgemachte BBQ Sauce
1 kleine Zwiebel, fein geschnitten
1 Knoblauchzehe, fein geschnitten
Saft einer halben gepressten Limette
1 TL roter Balsamicoessig
1. Alle Zutaten in eine Schüssel geben.
2. Gut miteinander vermischen.
3. Die Schüssel mit Klarsichtfolie bedecken und im Kühlschrank lagern, bis die Vorbereitungen für das Essen abgeschlossen sind.
Inspiriert von: http://vegetarian-diaries.de/bbq-sauce-mit-whisky/
Ideen für zusätzliche Zutaten
4 Lachsfilets, in Scheiben geschnitten
1-2 Putenbrüste, in Scheiben geschnitten
in Scheiben geschnittene rote Zwiebeln
Zucchini, in Scheiben geschnitten
Aubergine, in Scheiben geschnitten
Kirschtomaten, in Scheiben geschnitten
Und/Oder anderes Gemüse, welches sich für den Grill eignet.
Für die Burger ein Brötchen aufschneiden, mit BBQ Soße bestreichen, Zwiebel und einen Patti, Lachs- oder Putenfilet darauf legen, zusätzlich nach Geschmack weiteres Gemüse und Käse darauf geben und genießen!
Burger Kitchen
Burger Kitchen
Visit the LEGO ® City Burger Kitchen, where our construction workers are waiting to build your perfect burger. Upon your visit, press the red button and you could be our hourly winner. This location offers a variety of burgers, including veggie burgers, chicken and fish sandwiches and crispy fries to meet your dining needs.
Dietary Concerns: Please email LLF-Food@legoland.com or visit Guest Services for specific information if needed.
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COMMITMENT TO QUALITY
LEGOLAND® Florida Resort is a multi-day vacation destination built for kids 2-12. Located in Central Florida’s Winter Haven, just 45 minutes from Orlando and Tampa, the resort includes an interactive, 150-acre theme park with more than 50 rides, shows and attractions inspired by popular LEGO® brands and characters, LEGOLAND Water Park and a world-famous botanical garden. LEGOLAND Hotel, located just steps from the theme park entrance, features 152 rooms and suites, each with its own LEGO theme. LEGOLAND Beach Retreat is a lakefront resort with 83 themed bungalows offering 166 separate rooms. Prices, times and schedules are subject to change without notice. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2018 The LEGO Group. All rights reserved.
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Burger zutaten
1 Tasse Gorgonzola, zerkleinert
1/3 Tasse getrocknete Tomaten, zerkleinert
1 EL frischen Thymian, zerkleinert
4 Knoblauchzehen, fein gehackt
1/2 TL Salz, 1/2 TL schwarzen Pfeffer, frisch gemahlen
zerteilt und getostet
3 rote Zwiebeln in Scheiben
1/4 leine Honigmelone
2 EL weissen Balsamico-Essig
Grillzeit: 14 Minuten
Mit Schweine- und Lammfleisch oder Geflügel und Wild kann man herrlich schmackhafte Burger zubereiten, ebenso lassen sich aus Fisch und Meeresfrüchten wunderbare Burgers zaubern.
Ein kräftiger, pikanter Zusatz für Dips, Saucen und Marinaden ist unsere Original Louisiana Hot Sauce. Der Kick für herzhafte Burgers und pikante Fleischgerichte.
Ein Muss für viele klassische Louisiana-Rezepte, ideal zu Burgers und zum Aufpeppern von Grillfleisch.
Gegen fades Essen!
Gewürze und Kräuter - beim Grillen sind sie unerlässlich für das Zubereiten von Marinaden, Sossen oder Beilagen. Als Basis verwenden Sie natürliches Olivenöl.
und 8 Portionen Zwiebelringe
1/2 weisse Zwiebel, gewürfelt
2 grosse Pepperonie, trocken, entkernt und zerkleinert
2 El Chilli-Pfefferpulver
1 Tl Salz, 1/2 Tl schwarzen Pfeffer, frisch gemahlenen
Tennessee Burger with Bourbon and BBQ Sauce
We describe the Tennessee Burger with Bourbon and BBQ Sauce as a Southern triple threat--loaded with bacon, BBQ, and bourbon.
Ingredients
- 3 bacon slices
- 1 teaspoon extra-virgin olive oil
- 3 cups vertically sliced red onion
- 5 tablespoons bourbon, divided
- 1 tablespoon balsamic vinegar
- 1/2 teaspoon kosher salt, divided
- 1/2 cup lower-sodium ketchup
- 1 tablespoon Dijon mustard
- 2 teaspoons honey
- 2 teaspoons hot pepper sauce
- 2 teaspoons Worcestershire sauce
- 1/4 teaspoon smoked paprika
- 1/4 teaspoon garlic powder
- 1/4 teaspoon onion powder
- 1 1/2 pounds 90% lean ground sirloin
- Cooking spray
- 6 (1 1/2-ounce) French bread hamburger buns
- 6 (1/4-inch-thick) slices tomato
Nutritional Information
- Calories 358
- Fat 11.4g
- Satfat 3.8g
- Monofat 4.7g
- Polyfat 1.5g
- Protein 22.1g
- Carbohydrate 36.7g
- Fiber 4.6g
- Cholesterol 55mg
- Iron 3.2mg
- Sodium 544mg
- Calcium 76mg
How to Make It
Cook bacon in a large skillet over medium heat until crisp. Remove bacon from pan. Add oil and onion to drippings in pan; cook 15 minutes or until onion is browned and very tender, stirring occasionally. Add 3 tablespoons bourbon, vinegar, and 1/4 teaspoon salt. Cook 2 minutes or until liquid almost evaporates, stirring constantly. Remove mixture from pan. Cool 5 minutes.
Combine remaining 2 tablespoons bourbon, ketchup, and next 7 ingredients (through onion powder) in a small saucepan. Bring to a boil, stirring frequently. Reduce heat; simmer 5 minutes or until sauce thickens. Remove from heat.
Preheat grill to medium-high heat.
Coarsely chop 3/4 cup onion mixture; stir into beef. Divide beef mixture into 6 equal portions, gently shaping each portion into a 1/2-inch-thick patty. Press a nickel-sized indentation in center of each patty. Sprinkle evenly with remaining 1/4 teaspoon salt. Place patties on grill rack coated with cooking spray; grill 4 minutes on each side or until desired degree of doneness.
Spread each top and bottom bun half with 1 tablespoon sauce. Place patties on bottom halves; top each patty with 1 tomato slice. Divide remaining onion mixture evenly among servings. Top each serving with 1/2 bacon slice and top half of bun.
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Saucen
Bagel Philosophie
Bei Mixtape Bagel Burgers sind uns drei Dinge wichtig: Hochwertige Produkte, der Bagel-Twist und gute Vibes. Wir sind angetreten, um den Leuten gute Burger in entspannter Atmosphäre zu servieren.
Warum Mixtape? Weil wir Hip Hop lieben und sich dort oft alles um die Frage dreht, wer gerade Beef mit wem hat. Von Beef verstehen wir was. Unsere Westcoast-Burgers bestehen zu 100% aus Rindfleisch, den Eastcoast-Burgers mengen wir noch 10% Lammfleisch bei, was dem Fleisch eine intensive Note verleiht. Auch bei der Sauce schauen wir nach Osten: Orientalische Gewürze runden den Eastcoast-Burger ab. Benannt sind unsere Burger nach Hip Hop-Klassikern der 90er Jahre. Essbare Hymnen. Und der Soundtrack in unserem Laden ist entsprechend. Rock n’ Roll could never hip hop like this!
Unser Musikgeschmack mag stark auf eine Epoche ausgerichtet sein, ansonsten gehen wir mit der Zeit. Dafür steht auch der "Burger des Monats", der zwölfmal im Jahr saisonale Produkte und Anlässe berücksichtigt. Man könnte von "12 Jewelz" (Gravediggaz) sprechen.
Warum Bagel? Best of both worlds! Wir finden, der Bagel ist dem gemeinen Burger Bun in vielerlei Hinsicht überlegen. Geschmacklich einerseits und andererseits ist weniger eben manchmal mehr: Weniger Teig. Mehr Fleisch. Probiere es aus!
Das mit dem Beef war nur Spaß, Kooperationen finden wir dufte. Deswegen engagieren wir uns seit Jahren nicht nur hier bei uns im Moabiter Kiez im Projekt Coexist, das den interkulturellen Dialog fördert. Das verdeutlicht schon unser Bagel Burger selbst. Wir Betreiber sind Berliner mit türkisch-muslimischem Hintergrund, wir residieren in der Kirchstraße und der jiddische Bagel ist unser claim to fame. Das ist Nathans Ringparabel revisited.
Fluffig aber knusprig umschmiegt er das Fleisch. Von erfahrenen Burgern empfohlen!
Die Movers & Shakers der Burger-Szene: Lactuca sativa, Cucumis sativus, Allium cepa und Solanum lycopersicum aka grüner Salat, Gurke, Zwiebeln und Tomate.
Beim Fleisch hast du die Wahl. 100% Beef oder doch ein Schuss Lamm? Wähle zwischen East- und Westcoast.
Grundsatzentscheidung: BBQ-Sauce oder orientalische Gewürze (Kumin und seine besten Freunde)?
McDonald's Speisekarte und Zutaten
McDonald's Deutschland
McDonald's Speisekarte und Zutaten Lyrics
Speisekarte
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Hamburger Royal Käse
Hamburger Royal TS®
6er Chicken McNuggets®
9er Chicken McNuggets®
Doppel Royal Cheese
4er Chicken McNuggets®
20er Chicken McNuggets®
McWrap® Thai Curry Chicken
McWrap® Tomate Mozzarella mit Chicken
Pommes Frites (klein/mittel/groß)
Saucen & Dressings
Snack Salat Classic
Snack Salat Chef
Snack Salat Tomate Mozzarella
McSundae® mit Schokosauce
McSundae® mit Karamellsauce
McMuffin® Chicken & Bacon
McMuffin® Bacon & Egg
McMuffin® Sausage & Egg
McMuffin® Sausage TS
McMuffin® Fresh Chicken
Iced Fruit Smoothies & Frappés
Iced Fruit Smoothie Mango Ananas
Iced Fruit Smoothie Erdbeer Banane
Iced Frappé Coffee Choc
Iced Frappé Coffee Caramel
Modifizierte Maisstärke (E1412, E1442)
Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren (E471)
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Carl's Jr. The Double Six Dollar Burger™ Nutrition Facts
Charbrolled 100% Angus beef patty, American cheese, crisp lettuce, tomatoes, red onions, pickles, mustard, mayonnaise, ketchup, sesame seed bun
The Skinny from CalorieLab 

Nutritional summary of "The Double Six Dollar Burger™": This food is low in sugars. On the other hand, it is high in saturated fat. The trans fat content of this food has not been determined.
Copyright 2000-2018 CalorieLab, Inc. | About CalorieLab® | By using CalorieLab you agree to our User Agreement | Privacy | 2360 Corporate Circle, Henderson, NV 89074
Burger zutaten
Das Essen ist etwas besonderes,
denn wir bringen Essen von den Straßen von LA auf die Straßen von Deutschland. Ein Twist aus Regionalen Zutaten ohne Konservierungsmittel oder Geschmacksverstärker, dem Amerikanischen Lifestyle mit Deutschen Qualitätsansprüchen.
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How to Eat Low-Carb at Burger King
Burger King is the second largest hamburger fast food chain restaurant, so it's often convenient. But how does it stack up in terms of offerings for those of us who are cutting carbs? Here's how to find your way around the Burger King (BK) menu.
Find Information About Carbs
There is a nutritional information brochure at Burger King, but it won't tell you about custom options such as ordering a burger without the bun.
But some of that information is available online:
Nutritional Information: Information, including carbohydrates, on all the standard Burger King menu items. Unfortunately, there is no way to tell about the individual components. McDonald's does this, and it's very helpful. You might be able to guess about the condiments by looking at the McDonald's tool.
Ordering Burgers
Obviously, ordering burgers without the bun is the way to go. You will get the burger in a plastic container with most of the condiments. As with many other places, mayo seems to be considered a condiment for the bun, not the burger, and you won't get it unless you ask for it. You may have to ask for a knife and fork to go with it. Hamburgers have zero carbs, but some of the condiments have carbohydrate. Other than saying that the ketchup has 3 grams of carbohydrate and the mayonnaise zero, BK does not give information about the condiments.
Other Sandwiches
The best bet on other sandwiches is the Tendergrill Chicken Sandwich without the bun at 3 grams of carbohydrate. If you get the Veggie Burger bunless, it will cost you 19 grams of carb, and the rest of the sandwiches go up from there.
Salads at BK are, unfortunately, a little disappointing.
In particular, the last time I checked them out the side salads were almost entirely iceberg lettuce. A thin slice of tomato and a few tiny carrots complete the "Garden Salad". The base for the meal salads was a little better, as it had the more-nutritious romaine lettuce included.
The only low-carb meal salad option is the Tendergrill Chicken Garden Salad, at 8 grams of net carbohydrate (not counting dressing and skip the croutons). The Tendercrisp Chicken Salad has 23 grams of net carbs because the chicken is breaded.
The dressings, as always, contain a wide range of carbohydrate. The best one is the Ranch Dressing at 2 grams of carbohydrate per packet. Do NOT get the Fat Free Ranch Dressing, as it contains
15 grams of sugar! The Creamy Caesar and Light Italian dressings could also reasonable choices, at 4 and 5 grams, respectively. And you don't have to use the whole thing, of course.
Sides and Desserts
The only real possibility is the Fresh Apple Fries (which aren't fried, BTW) at 5 grams net carbs. Skip the caramel sauce of course.
If you just want a Chicken Tender or two, they are a little over 2 grams of carb apiece. Choose the Ranch dipping sauce at 1 gram per container.
There are a couple of omelet sandwiches that you could get without the bun, but there is no information about carb counts in that case.
Obviously water, diet sodas, and coffee are the zero carb options (or almost so). Don't be tempted by the iced coffee, with a diet-busting 66 grams of carbohydrate. And believe it or not, the shakes go up to 154 grams of carbohydrate and 960 calories!!
With care, an occasional meal at BK won't break your diet, but there isn't enough nutrition available there to make it a habit
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