четверг, 31 мая 2018 г.

helle_hunde

Helle hunde

Alle hold slås op her på hjemmesiden, samt

Hundeskolens lokaler kan lejes til træning

NYHEDER OG ANDET GODT

Hundeskolens lokaler er nu et halvt år

Sikke en modtagelse det har fået, med kursister der er kommet fra nær og fjern.

Tak for jeres opbakning.

er nu lagt her på siden.

Teoriaftener for alle der gerne vil høre om hundetræningens mange sider,

så det bliver nemmere at forstå og udføre træningen med hunden.

En fast del af hvalpeholdene, men alle kan melde sig til.

Varme/gasovne kan nu lejes til lokalerne

Hundeskolen er for hunde i alle aldre og racer

(dog ikke dem på listen over forbudte racer)

Der er træning for familie- og konkurrencehunden.

Der undervises i motivation/lydighed fra hvalp til LP2, rally, tricks,

dogdancing, hverdagsaktivering, temakurser mm.

Den grundlæggende træning danner rammen for al fremtidig samarbejde med hunden, ligegyldigt hvad man vil med hunden fremover.

Derfor lægges der meget vægt på grundtræningen på alle holdene.

Undervisningen bygger på positive metoder.

Ved succes kan hunden ofte belønnes for rigtig adfærd.

Det øger indlæringen og arbejdsglæden hos hunden (og fører).

Har du andre ønsker eller mangler lige holdet til dig, så skriv en mail om dit ønske.

Er i flere der gerne vil lave et hold eller have et par timer, så skriv og vi laver en aftale.

Dog Dancing Dagbog

Hazyland Border Collies & Biscuit

Træning med Helle, Hadsten og skovtur

Torsdag mødtes Helle og jeg efter arbejde for at træne hunde. Vi nød en af de sidste lyse aftner inden skiftet til vintertid, hvor det i hvert fald er helt slut med at kunne nå at træne udendørs efter en almindelig arbejdsdag.

Hundene var seje og vi havde rigtig god træning.

Fredag trænede hundene og jeg også efter arbejde. Igen god træning – i hvert fald for Hero og Gollum. Jeg har endnu ikke min musik klar til Biscuit og det gør, at vores træning bliver lidt ‘lallet’. Vi har ikke rigtigt noget konkret at arbejde frem mod, så vi ‘hygger bare’. Det er også fint nok, men jeg har efterhånden brug for at få lidt mere styr på hvad vi skal i 2018.

Lørdag morgen kl. 6 ringede vækkeuret. Det hele var klar, så jeg skulle bare i tøjet og af sted… Jeg sad i bilen kl. 6.20 på vej mod Hadsten, hvor jeg skulle undervise i færdighedsprøver i ‘Hundehuset’.

Det blæste en hel del lørdag morgen, så jeg begyndte at spekulere på, om der mon ville være problemer med broen senere på dagen….

Jeg ankom til Hadsten og blev mødt af 8 motiverede og dygtige ekvipager, der var klar til at arbejde med tricks, heelwork og links. En super hyggelig dag sammen med nogle dejlige mennesker og hunde.

Da vi var færdige med træningen, sad vi lige og fik en kop kaffe og en ‘sludder’… jeg opdagede en messenger besked fra Helle på min telefon… Politiet varslede, at broen ville lukke, hvis vinden tog til. Og så gik det stærkt. Jeg fik pakket i lyntempo og satte kurs mod Sjælland.

Det første stykke af vejen var i stiv vind, men da jeg ramte Fyn, stilnede det noget af og min uro for broen blev mindre. Og jeg kom også over i god tid inden den rent faktisk lukkede søndag morgen ved 5 tiden.

Søndag stod på afslapning, rengøring og en skøn gåtur i skoven. Ingen træning – vi havde alle sammen brug for en hviledag efter 3 dage med massere af træning og en lang tur til Jylland.

Blog om mit hundeliv

Min hverdag med hundene og andre hundeoplevelser

Doggies mesterskaber

Jeg kiggede på min blog og så her i februar 2018 at jeg var startet på et indlæg om Doggies mesterskaber i 2014. Det gav endnu en tur ned af memory lane og jeg besluttede at lave indlægget færdigt. Så med ca. 3,5 års mellemrum er første og anden halvdel af dette indlæg skrevet -og jeg forstår slet ikke at der er gået lige over 3 år siden Doggie og jeg var i Norge.

I sommers besluttede jeg at Doggie skulle til sit sidste mesterskab i 2014. Doggie har lidt gigt og jeg havde ikke glemt vinteren 2013 som jeg syntes var lidt hård ved hende og hun i perioder måtte have gigtmedicin. Heldigvis kom foråret og de varmere grader, som også betød at der ikke var noget at mærke på hende. Men jeg vidste at det jo bliver vinter igen og gigt bliver ikke bedre og bedre. Mesteskaber lægger både bevidst og ubevidst et vist pres, (jeg ved jo ikke om skulle være så heldige at blive udtaget til endnu et mesterskab, men hvis nu….) vil jeg derfor hellere vælge det fra nu. Doggie og jeg vil stadig stille op til danske konkurrencer, og i de perioder hun har brug for medicin tilmelder vi ikke eller også melder vi bare fra :-).

Når nu jeg vidste at NM skulle være hendes sidste mesterskab, ville jeg gerne bruge samme musik som vi brugte til vores aller første mesterskab ved VM i 2010. Dette bragte mig selvfølgelig ned af Memory Lane.

Første mesterskab VM i Herning i 2010. Det var en helt fantastisk, næsten ubeskrivelig oplevelse.

Min sødeste Doggie. Vi optrådte til Shine fra Musicalen Billy Elliot

Hele landsholdet. På HTM holdet var Emmy/Whisper, Anja/Queeny og Helle/Doggie

Vores næste mesterskab hvor vi kvalificerede os var Nordisk Mesterskab i Finland 2010 ordet for denne tur er helt klart sjov og hygge.

Hyggen startede allerede på færgen på vej over 🙂

Doggie og jeg optrådte til Wilkommen fra Musicalen Cabaret

Hele landsholdet 🙂 HTM holdet bestod af Johanna/Spooky, Anja /Queeny, Emmy/Whisper og Helle/Doggie

Når et billede siger mere end ord. Jeg elsker dette billede, et hold dybt rørte til præmieoverrækkelsen mens nationalmelodien bliver spillet.

I 2011 var vi så heldige at kvalificerer os til OEC. Danmark stod i spidsen for dette, da VM i Frankrig blev aflyst så med kort varsel blev dette iværksat. Det blev en kæmpe succes og traditionen er ført videre og det har siden været de største mesterskaber der bliver holdt, med omkring 80 – 100 deltagere fra jeg ved ikke hvor mange lande. I danmark når jeg tænker tilbage på mesterskabet, tænker jeg også på det sammenhold og den energi der blev lagt i fundraising så det var muligt at samle så mange penge sammen som det koster at holde sådan et stort mesterskab.

Til OEC lavede Doggie og jeg også Wilkommen fra Cabaret

Jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg elsker den hund og elsker at være i ringen med hende.

HTM holdet til OEC bestod af Sofie/Quincy, Sonja/Tyson, Anja/Queeny og Helle/Doggie

Nordisk Mesterskab 2011 blev holdt i Norge og Doggie og jeg var endnu en gang med på det danske landshold. Denne tur husker jeg som ret blæsende og lukkede broer! Selvfølgelig er det jeg mindes rigtig meget fra mesterskaberne, min tid i ringen sammen med Doggie -det er det fedeste – toppen af kransekagen, og sådan har jeg haft det ved alle mesterskaberne 🙂 Et mesterskab er fyldt af en masse minder.

Min lille stjerne ❤

Landsholdet i Norge bestod af Anja / Queeny & Nessie, Emmy / Whisper og mig / Doggie

VM 2012 i Østrig. Når jeg tænker tilbage er jeg glad for at dette ikke var mit første mesterskab. Det var svært at hive informationer ud af Østrigsk kennel Klub, det føltes som om meget var kaos, så det var dejligt at have prøvet det før så man har en ide om hvordan alting ´plejer´ at være. Anders var med i Østrig og vi havde en skøn ferie bagefter.

Doggie og jeg optrådte til To life fra Fiddler on the Roof.

Hele Landsholdet. HTM holdet bestod af Henriette / Lucia, Anja Queeny, Sidsel / Wave og Helle / Doggie

OEC 2012 blev holdt i Tjekkiet. Doggies opdrætter fra England kom til Tjekkiet og fulgte de 3 Littlethorn hunde der skulle deltage. Fantastisk at han tog turen.

Min skønne Doggie

HTM holdet i Tjekkiet bestod af Henriette / Lucia, Anja / Queeny og Helle / Jazz & Doggie

NM 2012 i Sverige, et mesterskab der bar præg af hygge, sne, forsvundne nøgler, mine favorit billeder af mig og hundene. Et fantastisk hyggeligt og sjovt NM.

Min Prinsesse Doggie og mig

HTM holdet bestod af Helle / Jazz & Doggie, Henriette / Lucia og Anette / Neo

OEC 2013 Holland, et virkelig fantastisk arrangement, lækkert hotel og ikke mindre end en efterfølgende fantastisk sjov og god ferie 🙂

HTM holdet bestående af: Sidsel / Wave, Annette / Neo, Helle / Jazz & Doggie og Anja / Queeny

NM 2013 Danmark, et følelsesladet & travlt NM og et virkelig flot arrangement.

Doggie og jeg pryder Christianshavn 😉

HTM holdet bestående af: Sidsel / Wave, Annette / Neo, Helle / Jazz & Doggie og Anja / Queeny

NM Norge 2014, Jeg vidste at dette ville være vores sidste mesterskab, og selvfølgelig var det også præget af følelser, minder, alle de gange jeg havde været i ringen med Doggie, alt det hun havde lært mig. Jeg havde den gladeste hund med i ringen, et skønt minde at have og jeg vidste at det var den rigtige beslutning for os -også selv om jeg mange gange siden og stadig den dag i dag savner at være i ringen med hende ❤ Men jeg nyder hende hver dag og i dag er vores prioriteter bare nogle andre end de var dengang.

LP kursus part 2 -del 1

Sidste år var jeg på et LP konkurrencetrænings kursus hos Lea Nor. Kurset forløb over 3 gange. Da det sluttede ønskede vi alle at det skulle fortsætte, sååå det gjorde det og vi havde første gang i det nye år den 9. februar 2018.

Det passer mig virkelig godt at det ikke er ugentlig træning, men der er tid til at træne i mellem gangene. Siden sidst har jeg haft fokus på især kontakt ved starter, og at der har været nogle på banen tæt ved hende mens hun arbejdet, da hun ikke har været vild med det og jeg kunne se og mærke en kæmpe forskel i forhold til sidste omgang. Det var så fedt at mærke. Vi har udover dette også trænet LP 3 øvelser.

Egentlig havde jeg planlagt at fordi vi træner en del på klasse 3 øvelser, at jeg ville gå et klasse 2 program. Vi var for snart et år siden til prøve i klasse 2 hvor vi bestod med 1. præmie, men jeg syntes ikke at øvelserne var gode nok, så det har vi trænet på og jeg vil i år deltage i nogle klasse 2 prøver for at få mere konkurrenceerfaring med Ex-it. Så jeg tænkte at når nu træningen er ´svær´ ville jeg gøre prøvesituationen let for hende, men da vi stod der kastede jeg mig alligevel ud i klasse 3, men med masser af belønning mellem øvelserne og hjælp der hvor jeg ved det er meget svært for hende.

Shit. hun var sej min lille Ex-it hund. Jeg fik så meget mere end forventet <3.

Vi startede med stillingsskift……. Det gik absolut helt og aldeles i kage og var noget værre rod. En øvelse vi har trænet og trænet og trænet og….. uden rigtig at rykke det store. Vi arbejdede på det i den individuelle tid bagefter og Leas kommentar var: det ser ud som om dine håndtegn forvirrer hende. Væk med hænderne og kun skift på verbal. Det træner videre på, det ser nemlig ud til at virke.

Næste øvelse var kegle, apport & spring. Jeg har haft lidt problemer med at Ex-it ikke har løbet ud til keglen men er løbet uden om det der var tættest på…. så kommandoen for løbe uden om er forstået, men at det er keglen er der ikke altid. Vi træner det i mange forskellige set-ups for at få sikkerhed i øvelsen. Jeg valgte derfor også på dagen ikke at starte hende fra plads-position, men gå frem mod startstedet samtidig med at jeg gav hende hendes forkommando, da jeg kunne mærke hun låste på keglen fik hun kommandoen og lavede derefter en virkelig flot øvelse. Bortset fra da hun skulle slippe apporten, vores slip-kommando virker ikke 😀 men hellere at hun holder fast en smider den. Slip skal nok komme.

Positioner under gang: Jeg er så glad for hendes fokus ved start og vores følge 🙂 Jeg hjælper hende med at håndsignal ved sitten, da den endnu ikke er sikker og ved afgivelse af stå kommando går hun lidt ud til siden. Der er altid noget at arbejde på 😉

Felt med indkald: Der er ikke så meget at sige. Ex-it eeeeelsker hendes felt 😀

Dirigeret apport: Hun gør det egentlig okay fint, men vi skal arbejde lidt med tilbageløbet. Hun er lidt i tvivl om hun skal stille sig ved keglen på vej tilbage og det er kommet efter vi er begyndt at træne udløb til kegle. Så lige nu arbejder vi med at løbe forbi kegler 😉

Fri ved fod: Jeg er meget glad for hendes fri ved fod. Jeg vil gerne arbejde på en yndigerer gang hos føreren 😉 og nogle skarpere vendinger hvor hun er lidt tættere.

Indkald med stop: Har vi ikke fået trænet ret meget, en tyvstart og et lidt langt stop, men hey-ho 😉

Næsesøg: Flot søg og virkelig flot hold fast bagefter 🙂 starten arbejder vi videre med.

Massere at arbejde videre med, heldigvis. Men hold nu op jeg syntes der er sket meget i forhold til sidst 🙂

Nyt program og masser af træning

Det er meget længe siden jeg har opdateret bloggen om træning generelt. Det betyder ikke at jeg ikke træner 😉

Efter NM med Jazz i oktober holdt vi en l pause i træningen, jeg var ´mættet´ efter den intense træning op til OEC og så var der ikke tid at hvile på laurbærrene inden NM, så vi tog pausen efter NM. Jeg brugte tiden på at lytte til mit og Jazz nye HTM musik 😉

Da en del af programmet var på plads efter Emmy og jeg havde haft en lang koreografi dag, startede træningen, indkøb af rekvisitter, planlægning af rekvisitter og hjælp med rekvisitter. Men nu er den del vist langt om længe på plads 🙂

Med nyt program er der masser af nyt der skal læres, masser at træne på, musik der skal læres og ikke mindst timing!!

Vi har i løbet af vinteren fået trænet en del sammen med Emmy og Hazyland flokken.

Den spæde start i træningen hvor alt var nyt. Hero træner nyt program, og de vidste allerede i efteråret at de var kvalificeret til Crufts i marts 2018, så de startede ret tidligt med at få styr på koreografien og træningen af nye ting til det nye freestyle program.

En af de ting der skal med i mit nye program er jo at jeg skal kaste en pokebold, dem der kender jazz ved hvor besat hun er af noget der bare minder om en bold…. så jeg må nok indrømme at selv om jeg var vild med ideen så det meget sort ud at få Jazz til det….. men da der så var andre der tvivlede på at det kunne lade sig gøre, så skulle jeg nok få det til at lykkes 😉

Ex-it træner mest lydighed, men ind i mellem træner vi tricks, det er en god måde for os at løsne lidt op midt i al lydigheden. -og så er det også når vi træner altid tid til at Ex-it og Gollum lige kan få lov til at lege lidt. De er virkelig 2 søskende der elsker hinandens selskab.

Juleferien var tiltrængt og blev brugt fornuftigt. Vi havde en soigneringsdag hvor vi hjalp hinanden med at bade, blowe, klippe og ordne alle vores hunde. Phew, det var hårdt men de var så fine da vi var færdige.

Nysoigneret søskende. Jazz og Hero ❤

Vi fortsætter selvfølgelig vores fællestræninger i det nye år. Hero havde en mindre skade og træning var derfor forbudt for ham, men nosework var ok, så de gamle og Hero brugte næsen.

De andre trænede deres programmer. Udover Mine hunde og Emmys hunde, mødtes vi også med Sidsel og hendes hunde. det var hyggelig træning og sjovt også at se hendes nye program.

Det har faktisk flere gange været fint vejr at træne udendørs i. Jeg kan bedst lide at træne LP udendørs, men er blevet lidt mere forvent med HTM´en så der foretrækker jeg indendørs 😉

Så her midt i februar er status at vi stadig træner 😉 Jeg syntes Hero´s program er virkelig virkelig godt og tæt på klar, mangler den sidste sikkerhed og performance. Jeg glæder mig sindssygt til at se dem i Crufts ringen.

Lille bitte Golbert, træner sit første klasse 3 program og han er så dygtig og fokuseret. Jeg glæder mig til at følge ham i løbet af året og hver gang vi ses glædes jeg over hvor glade ham og Ex-it er for hinanden.

Ex-it fortsætter LP træningen, krydret med lidt tricks ind i mellem. Hun er tilmeldt et par klasse 2 prøver her i foråret og det glæder jeg mig til.

Jazz, jeg syntes det går rigtig godt med vores nye program, vi nærmer os men vi er ikke klar endnu. Vi skal lave opvisning til show Of Winners på lørdag, vi laver det vi kan og heldigvis må man belønne lidt diskret undervejs, så det er god træning for os og vi glæder os.

Golden Oldies <3. Jazz og Doggie træner hver gang de andre bliver trænet, men vi træner for hyggens skyld og så skal Doggie lære at rydde op 🙂

Lille Biscuit blå er fyldt 13 år og har til i år lavet et nyt senior freestyle program.

Cookie & Doggie

Det er ikke så tit jeg blogger om mine 2 pensionister ❤ Cookie & Doggie.

Cookie bliver 13 til juni og Doggie bliver 11 liiiiiige om lidt. De deltager ikke i konkurrencer, men de bliver begge trænet. Cookie træner for godbiddernes skyld, så hvis han bare kan få lov at lave så lidt som muligt, men få en masse godbidder ud af det, så er han glad. -og selvfølgelig kan han det, vi hygger os med det.

Doggie træner fordi hun virkelig gerne vil, hun er slet ikke klar til at være fuldtidspensionist. Desværre syntes jeg det er svært at være målrettet i min træning, når vi ikke rigtig har nogle mål foran os, så vi har haft forsøgt os lidt med rally, nosework, træne videre på HTM og freestyle men når det ikke ender ud i noget har jeg tabt lysten lidt. Det hænger helt klart også sammen med at jeg virkelig ELSKER at træne med Doggie og jeg savner rigtig meget at deltage i noget sammen med hende. Så i noget tid syntes jeg vores træning var lidt noget lal og Doggie ville gerne mere.

Nu har vi så den senere tid startet indlæring af nye tricks og det har givet mig lysten og motivationen tilbage og vi hygger os virkelig med det <3. Den ene af de ting vi arbejder på er at rydde op. Målet er at Doggie herhjemme kan rydde alt legetøjet op i en kurv 🙂

Ex-it on tour

Jeg ved godt at jeg har blogget om det før, men jeg bliver aldrig træt af det.

Ex-it er simpelthen den sjoveste at have med på tur, altid har hun gang i et eller andet, hopper op på alt hun møder, eller hvis underlaget ændrer sig. Det er ikke noget jeg beder hende om at gøre, men hun forventer en godbid -og det får hun selvfølgelig ❤

Helle hunde

Wir begrüßen Dich recht herzlich und möchten uns kurz vorstellen.

Wer sind wir?

Ein noch junger, gemeinnütziger Hunde Verein im Berliner Bezirk Marzahn-Hellersdorf. Unsere Mitglieder sind u.a. Journalisten, Computerfachleute, Lehrer, Rentner, Hartz4-Empfänger, Hundetrainer, Tierärzte, Politiker mit einem Wunsch: Hund und Mensch, ob Hundebesitzer oder nicht, sollen in gutem Einvernehmen leben.

Was haben wir vor?

Unser wohl größtes Projekt ist der Hundeplatz, wohlgemerkt der erste in Marzahn-Hellersorf. Es handelt sich nicht nur um eine eingezäunte Fläche als Freilaufgebiet, viel mehr schaffen wir eine Oase für Hund und Mensch. Die Aussicht auf ein neues Hundegesetz in Berlin und die Tatsache, dass es ausgerechnet in Berlins Hundereichstem Bezirk Marzahn-Hellersdorf bisher kein einziges Freilaufgebiet gab, war der Zündstoff für die Idee.

Außerdem haben wir das Projekt „Tütenpaten“ ins Leben gerufen. Bei diesem Projekt geht es um das leidige Thema Hundekotbeseitigung im Bezirk und wie wir mit aktiven, freiwilligen Helfern das Problem reduzieren können. Die ersten Tütenspender im Gebiet ‚Boulevard Kastanienallee‘ werden bereits von fleißigen Tütenpaten betreut.

Wie kann man bei uns mitmachen?

Unterstützen kannst Du uns im Rahmen Deiner Möglichkeiten auf vielen Ebenen. Selbstverständlich kannst Du Mitglied bei uns werden und aktiv dabei sein. Es gibt auch eine Fördermitgliedschaft für eher passive Mitglieder, ausführlich beschrieben in unserer Satzung. Darüber hinaus kannst Du (unabhängig von einer Mitgliedschaft natürlich) Tütenpate werden, oder uns tatkräftig bei unseren Arbeitseinsätzen unterstützen. Ferner sind auch Spenden in Form von Geld-, Sach- und Dienstleistungen sowie Sponsoring möglich.

Unsere Projekte

Hundeplatz

Alles über den ersten Hundeplatz des gemeinnützigen Hundevereins Helle Hunde e.V. in Marzahn-Hellersdorf.

Tütenpaten

Ein sauberer Kiez, gepflegte Grünflächen, Harmonie zwischen den Bürgern – was wünscht man sich mehr?

Die Trainingssaison 2018

Jan 6, 2018 | Der Platz | 0 Comments

Alle Mitglieder des Vereins Helle Hunde e.V. wünschen euch ein frohes neues Jahr 2018. Noch befinden sich alle unsere Trainings und die Gästezeit im Winterschlaf. Die Trainingssaison 2018 beginnt am 13.01.2018 mit dem Welpen- und Junghundekurs auf dem Hundeplatz. Die.

Emma Wie wir zum Verein „Helle Hunde e.V.“ kamen

Okt 15, 2017 | Mitglieder | 0 Comments

Wuff… ich bin Emma, 8 Jahre alt und komme aus dem Tierheim Berlin. Ich bin im Februar 2017 durch eine Sicherstellung vom Tierschutzverein Berlin ins Tierheim gekommen. Es stand nicht sehr gut um mich und ich musste schnellstmöglich operiert werden. Doch ich habe mich.

Steht der erste Hundeplatz im Bezirk Hellersdorf vor dem Aus?

Okt 2, 2017 | Verein | 0 Comments

Am 06.09.2017 Titelt die Berliner Morgenpost in ihrer Ausgabe: Berlin schafft 55.000 neue Schulplätze. Senat nimmt 185 Projekte in die Investitionsplanung auf, darunter den Bau von 51 neuen Schulen. Mit dabei eine Übersicht von Flächen, auf denen neue Schulen.

Ein Jahr Helle Hunde e.V.

Aug 27, 2017 | Verein | 0 Comments

Ein Jahr Helle Hunde e.V. Vor einem Jahr, genau am 25. August 2016, gründeten wir offiziell den Verein "Helle Hunde e.V.". Parallel dazu wurde uns durch das Bezirksamt Marzahn-Hellersdorf eine seit Jahren brachliegende Fläche in der Weißenfelser Straße für die Nutzung.

Zusammenarbeit Tiertafel und Helle Hunde e.V.

Aug 13, 2017 | Verein | 0 Comments

Heute berichten wir mal nicht über unseren Verein oder unsere Projekte. Wir möchten Euch heute einen ganz besonderen Berliner Verein vorstellen: Die Berliner Tiertafel. Jeder hat wohl schon von der "Tafel" gehört und weiß, dass nachweislich bedürftige Menschen dort.

Das Projekt Tütenpaten geht weiter auf dem Boulevard Kastanienallee

Aug 2, 2017 | Tütenpate | 0 Comments

Die Tütenspender auf dem Boulevard Kastanienallee können weiter befüllt werden. Seit der Installation der 5 Tütenspender auf dem Boulevard Kastanienallee im November 2016 war das Projekt gut angelaufen. Die Spender wurden von den Tütenpaten zuverlässig befüllt und die.

Helle hunde

Behandlingstilbud

Jeg hjælper dyr med problemer i bevægeapparatet. Mit mål er at være så holistisk i min behandling som muligt.

Jeg tilbyder fГёlgende typer af behandling:

Massage, kraniosakral terapi, genoptræning m.m.

I mine behandlinger kan jeg inkludere laserterapi, blomsterremedier og homГёopatiske remedier, hvis der er behov for det. Jeg er desuden forhandler af Back-On-Track og VetCur produkter.

Jeg behandler kun raske dyr. Er dit dyr ikke raskt, så foregår behandlingen i samarbejde med din dyrlæge. Er du i tvivl om dit dyr er raskt, bør du kontakte din dyrlæge .

NYT behandlingssted - og ГҐbent hus

Fra februar har jeg behandlinger hos Pels&Poter pГҐ Vesterbro. I den anledning afholder jeg ГҐbent hus pГҐ adressen fra 12-14, hvor du kan fГҐ et gratis tjek af din hund. Se adressen her

Fra den 22/11 kan du finde mig hver onsdag på Furesø Dyreklinik, hvor jeg tilbyder behandlinger samt genoptræning. Tider kan bookes online.

UDDANNELSE i kraniosakral terapi til hund

Nu kan du selv lære at behandle hunde med kraniosakral terapi. Du vil efter endt uddannelse kunne kalde dig Eksamineret Kraniosakral Terapeut til hund.

Kursus i massage til husbehov

Nu kan du selv lære at massere din egen hund. Kurset er med hund og en blanding af teori samt praksis.

Kurset er rettet mod kommende elever pГҐ min KST uddannelse, men alle der vil vide mere om hundens fysik og anatomi kan deltage.

We're sorry, something has gone wrong!

404: The page you were trying to reach isn't there.

  • Currency
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • CHF
  • Choose Language
  • EN
  • DE
  • IT
  • FR

The net total will be deducted from your credit, which is currently: Document prices will be deducted from your credit: Document prices will be deducted from your credit upon renewal: Your balance is calculated after successful delivery of your reports. 1

Global Company Intelligence

100% worldwide and authoritative company information including original document filings for KYC, AML, EDD and other compliance processes.

kompany is an official clearing house of the Republic of Austria, a partner of the European Business Register and an official distributor of business registers worldwide, such as Germany’s Common Register Portal, Switzerland’s ZEFIX, the UK’s Companies House, Ireland’s CRO, the Netherland’s KvK, and Russia’s Central Registers.

Stay in good kompany

We service over 30,000 Business Customers from over 100 Countries, including large international banking groups, Eurozone Central Banks, “Bulge Bracket” Investment Banks, all The Big 4 Accounting Firms, Government Domain Registrars, International Yellow Page Companies, 25,000+ small and medium-sized businesses (SMBs) and over 3,300 Law Firms worldwide.

© 2012 - 2018, 360kompany GmbH - Gußhausstraße 15/5 , 1040 Vienna , Austria - Commercial Court Vienna FN 375714x - VAT ATU67091005. All rights reserved. Masthead

In order to provide you with the best experience this website uses cookies. By using our website and service, you agree to our use of cookies. View cookie policy

Hazyland

Hazyland Border Collies & Biscuit

Fup og Fidus

I morges kørte drengene og jeg til Hvalsø for at mødes med Helle og hendes hunde og deltage i Hvalsø Hundevenners Fup og Fidus.

Fup og Fidus er en hygge konkurrence, hvor hundene skal løse nogle opgaver, ejerne skal besvare nogen spørgsmål og man ved aldrig helt hvad der gives points for – om det er for gode svar/løsninger eller om man hellere skal være kreativ.

Helle og jeg havde aftalt først at deltage i Fup og Fidus og derefter træne sammen. Vi diskuterede derfor om vi skulle have alle hundene med til Fup og Fidus eller lade nogen vente i bilen og træne med dem bagefter… Vi endte med at tage hele flokken med. 7 hunde fylder meget, når man kommer gående 😀

Gollum var mega begejstret for arrangementet – og han fandt den perfekte placering i gruppen. Lige mellem sin mor og sin onkel. Så kunne man kysse på den efter tur uden at behøve at flytte sig 😀

Først kysser man på sin mor…

Så kysser man på sin onkel

Det er mega smart at ligge lige midt i mellem dem.

Opgaverne i år var:

En rally bane – den fik Gollum og Ex-it lov til at gå. De fik 10 – max. points!

En stå/sit/dæk – den prøvede vi at få alle 7 til at lave. Det gik helt i kage, så i sidste ende var det Ex-it, der måtte lave den.

Vi fik 6 for vores kaotiske forsøg på at styre 7 hunde gennem en stillingsskift på en gang 😀

En agility bane – her fik Helle den geniale ide, at vi skulle bytte hunde. Jeg skulle løbe med Jazz og Helle med Biscuit. Det gik fint, når hundene skulle løbe væk fra deres ejere, men da vi vendte om og løb tilbage mod flokken stak begge hunde af og løb “hjem”. Så både Helle og jeg måtte afslutte banen med egen hund – Helle med Jazz og jeg med Hero. Men altså… det er da også kreativt, at dele banen mellem to hunde 😀

Åbenbart var kreativitet ikke helt nok – vi fik 7 for øvelsen (ud af 10).

Helle og Biscuit

En apport øvelse – her apporterede Hero, Ex-it og Gollum forskellige genstande. Gollum ville hellere stikke af med tingene end at komme med dem 😀

De fik 10 for øvelsen – max points.

Og en familiehunde-opgave – her skulle en hund sidde i en trillebør og blive kørt, mens de andre hunde holdt sig i ro. Vi havde ret mange hunde, der skulle holde sig i ro, men de var meget dygtige. Her fik de 9 ud af 10 points.

På de døde poster skulle vi genkende et skulderblad, nævne 5 tegneserie-hunde, placere racer i de rigtige grupper og meget mere… Det meste af det var vi ret gode til.

Spørgsmålet om hvor mange medlemmer Hvalsø Hundevenner har, voldt dog noget besvær… Jeg mente 13 træningshold med ca. 10 deltagere på hver = 130. Helle mente 500! Jeg kan faktisk ikke huske hvor mange det var, men vi svarede 250 og svaret var under 150 😀 Det spørgsmål fik vi kun 5 points for!

Da alle havde gennemført banen var det tid til resultater og sørme om ikke Team Lille Torn (en fordansket udgave af Littlethorn – den kennel som de fleste af vores hunde går tilbage til) vandt. Woooohoooo – meget dygtige hunde 😀

Team Lille Torn løb med sejren 🙂

Det er hyggeligt at komme til Fup og Fidus og møde nogen af de hunde, som vi gik til hvalpetræning med. Her er det Bailey og Balder – begge fra Gollum og Ex-its hvalpehold.

HUNDE KUNSTEN V/HELLE ÅBERG

Did you know? kompany provides original and official company documents for HUNDE KUNSTEN V/HELLE ÅBERG as filed with the government register. Guaranteed.

Register Report

Provides official proof of this company

- Register Report

Register Check

Check the registration of this company

- Register Check

Annual Accounts

Latest Annual Accounts filed by the company

- Annual Accounts

  • Currency
  • EUR
  • GBP
  • USD
  • CHF
  • Choose Language
  • EN
  • DE
  • IT
  • FR

The net total will be deducted from your credit, which is currently: Document prices will be deducted from your credit: Document prices will be deducted from your credit upon renewal: Your balance is calculated after successful delivery of your reports. 1

Global Company Intelligence

100% worldwide and authoritative company information including original document filings for KYC, AML, EDD and other compliance processes.

kompany is an official clearing house of the Republic of Austria, a partner of the European Business Register and an official distributor of business registers worldwide, such as Germany’s Common Register Portal, Switzerland’s ZEFIX, the UK’s Companies House, Ireland’s CRO, the Netherland’s KvK, and Russia’s Central Registers.

Stay in good kompany

We service over 30,000 Business Customers from over 100 Countries, including large international banking groups, Eurozone Central Banks, “Bulge Bracket” Investment Banks, all The Big 4 Accounting Firms, Government Domain Registrars, International Yellow Page Companies, 25,000+ small and medium-sized businesses (SMBs) and over 3,300 Law Firms worldwide.

© 2012 - 2018, 360kompany GmbH - Gußhausstraße 15/5 , 1040 Vienna , Austria - Commercial Court Vienna FN 375714x - VAT ATU67091005. All rights reserved. Masthead

In order to provide you with the best experience this website uses cookies. By using our website and service, you agree to our use of cookies. View cookie policy

Pflege für Hunde

Dienstag, 29. Oktober 2013

Pflege fur hunde wildlederschuhe helle

Anibio 95052 Augen-Pflege 20 ml Pflegemittel fьr Hunde. ich kцnnte nicht sagen daЯ die braunen Flecken auf dem sehr hellen Fell rund um die Augen. Achtung: nicht fьr Wildleder, helles Leder kann nachdunkeln. Der typische Eigengeruch von Ballistol verfliegt in kьrzester Zeit. Das Leder fettet nicht nach. Barf Hundefutter und Katzenfutter von Tami Tiernahrung ·. erweiterte Suche Perfekte Pflege fьr Mцbel, Stiefel, Sattel, Zaumzeug und Jacken. Nicht fьr Wildleder geeignet. Helles Leder kann nachdunkeln. Haushalt: Wirkt gegen hakende.

Praxistest fьr die Pflege von Wildlederschuhen. Besonders bei hellen Wildleder wird es dann problematisch. Letztendlich kann man nur versuchen mit einer. Hilfreiche Tipps und Infos zum Thema Wildlederschuhe bei Noch Fragen, der Um Wasserschдden zu vermeiden, solltest du deine Schuhe gut pflegen. Es gibt fьr Wild-(Glatt-)Lederschuhe als auch fьr Rauh-(Velours-)Lederschuhe.

Nach Hause kommen, die Schuhe ausziehen und die Wohnung wie eine Matt und gut fьr Hundepfoten: Fliese "Torino" aus dem "Schцner Wohnen"- Die Pflege: Pfotenabdrьcke nach dem Waldspaziergang, Futterreste neben dem Napf, Wer auf Nummer sicher gehen will, wдhlt ein helles Dekor mit Maserung, auf. Zur Bestandserhaltung der Tiere werden regelmдЯige Zдhlungen durchgefьhrt, darauf Es wird wegen seiner interessanten Lederhaut vorwiegend fьr Schuhe und Taschen verwendet. Es zeichnet sich nach der Fдrbung durch kleine, helle „Дderchen“ aus. Deshalb erfordern Lederschuhe eine regelmдЯige Pflege.

Leder lebt und atmet und braucht wie unsere Haut Pflege, Schutz und Nahrung. 150ml fьr stark beanspruchte Schuhe in Freizeit und Arbeit enthalten Wachs, die dem Hierdurch werden viele allergenen Partikel von Haustaubmilben, Hund und Katze Helle Eichenhцlzer und auch Kiefernmцbel sollten mit einem Mittel. 9 Jan. 2014 Wir verraten die besten Tricks, wie man Autositze reinigen kann. Besonders auf hellen Sitzen werden die Spuren, die jeder Fahrer und Mitfahrer im Hier zeigt sich ьbrigens deutlich, wie nьtzlich Schonbezьge fьr das Auto sind: rauen Leders, von Wildleder oder kьnstlichem Veloursleder mehr Mьhe.

Mein Freund hat diese hellen Caterpillar Schuhe und die sind. Bleibt ja nicht aus, wenn man stдndig mit den Schuhen mit den Hunden im Wald Ich meine, wir haben fьr Wildlederschuhe eine Drahtbьrste, um angetrockneten Werden morgen dann mal alles besorgen, was es so auf dem Gebiet der Wildlederpflege gibt. Stahl und Eisen, sondern auch fьr Naturholz und Leder (mit Ausnahme von Wildleder) sowie fьr. Ebenso eignet sich Ballistol bestens fьr die Pflege und Reinigung von Steinoberflдchen. Beachten Sie dabei, dass helles Leder mit Ballistol nachdunkelt. Auch zur Behandlung der Tiere selbst bietet Ballistol vielfдltige. 9 Juli 2010 Fьr unsere Hunde ist dieses sehr heiЯe Wetter nicht wirklich ein Gewinn, von wenigen Das “Sommerfell” ist dьnner als das “Winterfell” und meist auch heller Sie einmal, ein paar hundert Meter ohne Schuhe auf Asphalt zu laufen. zur regelmдssigen Fellpflege, sondern kann eine Ergдnzung fьr die.

Schuhe aus hellem Wildleder - wie kann man die wieder sauber bekommen Sie haben Wie kann man helle Wildlederstiefel reinigen Ich habe Hallo Miteinander:-) Habe heute neue Stiefel fьrs Larp 5 Antworten. Entfeuchterkissen fьr Schuhe, Taschen, Schrдnke ·. LightAir Luftreiniger Tiere, dass wurde schon frьh beobachtet, ziehen sich zur Wundbehandlung in die Moore zurьck. Empfehlung fьr gesunde Hautpflege: "Die helle Moorcreme".

Gal ob lдstiger Staub oder die FuЯabtritte schmutziger Kinder-schuhe vom Spielplatz. Ob Tapsen von nassen Hunde-pfoten vom letzten Waldspaziergang oder.

Wildleder reinigen Leder Flecken sind meist weniger gefьrchtet als Flecken auf einem hellen Teppich oder Kleidungsstьck. Zwei Varianten Wildleder ist ziemlich empfindlich fьr Verschmutzungen. Aufgrund der Tiere in Haus und Garten. Jacken, Caps, Schuhe oder Hosen sind mit Reflektoren erhдltlich. Auch Ihr Hund hat in der Dunkelheit seine helle Freude durch helle Freunde. Es gibt. hakende Bei Hunden zur Reinigung der дuЯeren Ohrmuschel, zur Fell - und Pfotenpflege.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

natbriller til kørsel <>

Så er der et sted hvor de er dyrere, men hvor der er tilfredshedsgaranti.

Min chefs kone er optiker og hun siger at de hjælper.

Hun tager et par med til mig en af dagene.

Det er sådan nogen briller man kan sætte over sine briller, akkurat som de der solbriller man kan få.

Læs før du svare

De virker ret godt.

Helle - det kan godt være at du lige skal vænne dig til at have dem på.

Jeg er brillebærer og jeg kan huske at da jeg fik mine første briller, så tog det lidt tid før jeg havde vænnet mig til dem.

Jeg har lige fået nye briller igen og dem måtte jeg også vænne mig til. Sådan er det hver gang jeg får nye briller.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...