воскресенье, 13 мая 2018 г.

bichon_frise_hund

Bichon frise

MENTALITET

En bichon frise er livlig og glad for at lege, hengiven og venlig over for alle i familien samt over for fremmede og andre hunde. Det er en kvik, lille selskabshund både i den aktive familie og hos ældre med en mere stilfærdig hverdag. En bichon frise er selvbevidst og charmerende med en veludviklet evne til at sno sin ejer omkring sin pote.

En bichon frise elsker raske daglige gåture, men er ikke specielt motionskrævende. Den sætter stor pris på nye indtryk og på at løse mentalt stimulerende opgaver i samarbejde med sine mennesker.

AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS

En bichon frise er mere robust, end den umiddelbart ser ud til. Den har altid været holdt som selskabshund, og den har det absolut bedst i selskab med sine mennesker, som den knytter sig tæt til. Den er lydhør og bevæger sig sjældent langt væk fra sin ejer.

PELS OG PLEJE

Pelsen er fin og silkeagtig med meget løse og lette proptrækkerkrøller. Den er den eneste bichonvariant med underuld. Pelsen skal hver dag børstes omhyggeligt igennem, og den skal vaskes ofte. Hoved og poter klippes i facon. Tænderne skal jævnligt renses for tandsten.

TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING

En bichon frise er opmærksom og lærevillig, så opdragelsen volder sjældent problemer. Vær venlig, konsekvent og opfindsom med belønningerne. Væn tidligt hunden til at blive puslet om, så den omfattende pelspleje bliver til glæde for begge parter.

FARVER

OPRINDELSE

Formentlig er de små hvide hunde fra landene rundt om Middelhavet oprindelig dværgformer af de tidlige apporterende jagthunde, som også danner basis for nutidens pudler. Bichon frisé kan føres tilbage til de kanariske øer i 1400-tallet, og den blev en overgang kaldt tenerifehund. Interessen for den aftog i slutningen af 1800-tallet, og den blev næsten glemt, indtil den i mellemkrigsårene blev "genopdaget" af belgiske og franske opdrættere. I dag er den en populær selskabshund verden over.

INTERNATIONALT RACENAVN

Bichon a Poil Frisé.

Bichon frise HVALPE TIL SALG

VISER 2 ANNONCER

Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Bichon frise, der pt. er til salg.

Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund.

adams hundeblogg

Akkurat når du tror du har fått alle hunderaser funnet ut, ta deg en titt på en hund som ser ut som en maltesisk og finne ut at det ikke er en maltesisk i det hele tatt – det er faktisk en Bichon Frise. Fantastisk! Mer tid på å studere hunderaser er klart til orde for, noe som betyr at du får til å utvide din kunnskap om kjæledyr bare litt mer.

Ok, liker så kanskje ikke alle leksene. Med det i tankene, la oss få det ut av veien og fokus på dette nysgjerrig hund kjent som Bichon Frise, fransk for “krøllete hvit lap hund.” Hey, den franske er ingenting om ikke litt bokstavelig.

Denne hunden kan betraktes som en stor leken hund, og mens det ser ut som den maltesiske, har noen forskjeller som gjør det en rase i seg selv. Og selv om fluffy hvit frakk kan skremme potensielle hundeeiere som ikke liker tanken på en masse pelsstell, er Bichon Frise raskende lite vedlikehold, noe som betyr at de ikke er store shedders og vil ikke være en kurv ved at romkamerat av deg med hunden allergi.

Overbevist om at Bichon Frise er en unik rase verdig studien ennå? Good. Fordi vi er i ferd med å sette fokus på de individuelle egenskapene til denne franske rasen som vil hjelpe deg å forstå hvorfor så mange mennesker går rundt med maltesiske utseende hunder som faktisk har alle de positive kvaliteter som andre raser, Bichon Frise.

Bichon Frise er, forutsigbart, en fransk rase. Som du glimt fra roten ordet “Bich”, navnet på hunden har sin rot i helt bokstavelig og gamle franske oversettelser. I likhet med maltesisk, de ulike Bich raser kom fra Middelhavsområdet og har en lang historie i hele Europa og europeisk handel. Sjømenn ville bringe lignende raser rundt med dem, og takket være sin munter personlighet, disse hundene ville bli en hit, spesielt på steder som Spania. Senere, italiensk adel funnet disse rasetypene for å være veldig hyggelig og ingen tvil ga dem god rundetid.

Denne bakgrunnen i seiling kan fortsatt være bevis som rasen kan noen ganger nyte svømming og apportering, selv om Bichon Frise er absolutt ikke en jakt eller henting hund. Gjennom historien har Bichon Frise nøt fransk oppmerksomhet fra domstolene i Napoleon III til gatene i Paris. Rasen ble formelt anerkjent i de siste århundrene like mange hunderaser har vært.

The Water Spaniel og Puddel likne Bichon Frise og det er ikke rart: de kan betraktes to forfedre til Bichon Frise. Den Barbet Spaniel – noen ganger et annet navn for vannspaniel – bør bemerkes, som du kan finne noen artikler som refererer til denne stamtavle.

Hunden fant en rekke boliger over aldre i land som Spania, Frankrike og Italia, og har selv reist til Kanariøyene før de blir transportert tilbake til det europeiske hjemland. Disse rasene – som den maltesiske og Bichon Frise – har hatt et rikt og variert historie som en favoritt til adel og kongelige så vel som de mer vanlige klasser i hele Europa. Deres munter personligheter har vært en favoritt selv fører inn i moderne tid.

Whole Foods inkludert gode kjøttstykker er stor for Bichon Frise. Det kan være lett å ødelegge dem, men sørg for at de får en jevn diett av hele, naturlig mat som de vil være i stand til å nyte. Ikke over mate dem.

Generelt er Bichon Frise en bekymringsfri hund i form av dressur, kanskje en grunn til at de var så populære i trading verden av Europa hvor det ville være enkelt å skaffe seg en hund og akklimatisere det til ventures som seiling og barte. Det kan kreve litt tålmodighet til å håndtere den Bichon Frise hvis du er en første gang hundeeieren, men riktig dressur vil gå en lang vei i denne rasen. Å være sikker på å sosialisere denne hunden med andre hunder tidlig er en god idé.

Større enn den maltesiske i mange tilfeller bør Bichon Frise veie alt 10-20 pounds, avhengig av sin samlede rammen og muligens sitt kjønn. Dette er en liten hund passer for runder, og hvis du merker at hunden føler seg litt for tungvint på fanget mens du ser på TV, så kan du være ganske sikker på at du får lyst til å gi hunden mer mosjon.

Munter og energisk, Bichon Frise var en favoritt med gamle europeiske sjømenn akkurat som de er i hjem over hele Europa og Amerika i dag.

La oss snakke om din helse for et øyeblikk: Bichon Frise er ansett som et allergivennlig hund som har vært avlet for å fungere godt sammen med mennesker som er allergiske. Men det er viktig å bruke tid rundt en Bichon Frise å forstå at det ikke la noen hår rundt til tross for sitt rykte som et ikke-shedder.

I form av sykdoms tilbøyeligheter, autoimmune sykdommer herjer denne rasen, så det vil være viktig å spørre din veterinær om advarselen tegn på sykdommer i Bichon Frise.

Leve rundt 12-13 år med et sunt liv er typisk for denne type og størrelse på hunden.

Regelmessig mosjon og lek bør være en daglig diett for Bichon Frise. Gir det rikelig med sosial interaksjon på samme tid er alltid et pluss for å holde kjæledyr humør godt regulert og stabil.

Oppføring Bichon Frise som “glad og lykkelig,” American Kennel Club notesthat denne rasen er en “naturlig mild, leken hund.”

Pelsen av Bichon Frise kan faktisk være et tema for debatt, for eksempel mengden av pelsstell er nødvendig. Det er lurt å holde dette hvite, puffy frakk velstelte og riktig børstet, men hunden er ikke en rase som vil kaste hele teppet, heller.

Lekent og energisk selv som voksne, må du huske å gi valpene nok av tid og rom til å utforske, men ikke la det gå over til å bli altfor selvstendig. Pass på å sosialisere disse hundene tidlig med veloppdragne hunder fra nabolaget ditt.

From the breeders and puppy families of

Bichon Poos

love to play, love to snuggle
Bichon Frise / Poodle Hybrid
Pronounced:  BEE-shon-poo

The Bichon Poo puppy is a hybrid or cross between a Bichon Frise and a Poodle. The Bichon was popular in France during the Renaissance under Francis I (1515–47), but its popularity skyrocketed in the court of Henry III (1574–89). The poodle is believed to have originated in Germany, where it was known as the "Pudelhund". Pudel (puddle), in German means "to splash about", and the word hund means dog. The breed was standardized in France, where it was commonly used as a water retriever.

description

A very “healthy puppy” with a great health history. They are very sturdy and generally low maintenance. Most Bichon Poos have a very curly, soft, and fluffy coat, which is non-shedding. They produce little or no dander, so they're great for people with allergies.

Family with young children

Family with adolescent or teenage children

Apartment / condo living

Anyone looking for a "purse puppy"

personality

Bichon Poo puppies are quite intelligent and easily trained. They are very good with children, quite tolerant of a lot of rough-housing. They are sturdy, and they enjoy being outdoors with their family. They are fun loving, but also enjoy cuddling.

size & color

Bichon Poos vary in size, depending on genetics. They mature at 9 to 15 pounds. They come in a variety of colors including cream, buff and white.

Bichon Poos need to be brushed weekly and they need to be clipped about 3 or 4 times a year. They shed very little so they are a good choice for families with allergies.

Bichon Poos are vey smart because of both the the Bichon influence and the Poodle influance. They want to please you so they learn commands quickly as long as you are totally consistent.

activity level

Bichon Poos want to do what you want them to do. They are happy chasing the kids around the backyard all day long or just as content curled up at your feet while you watch television or read a book.

we are available .

Tuesday through Saturday

11:00am to 6:00pm 

All appointments are on Saturday

11:00am to 6:00pm

Sunday we are in worship with our family  

Bichon frise hund

Tenerife Dog, Bichon Tenerife, Bichon A Poil Frise, Bichon Tenerife, and Purebred Bichon

Coton and Cotie

France, Spain, and Belgium

The Bichon Frise is a small purebred known for being affectionate, cheerful, gentle, playful, and responsive. To keep it healthy, it will need to get exercise regularly. The Bichon Frise commonly participates in agility and competitive obedience.

The Coton de Tul̩ar is a small purebred known for being cheerful, friendly, intelligent, lively, loving, playful, quiet, social, and sweet. The most common colors for Coton de Tul̩ars are . To keep it healthy, it will need to get exercise regularly. The Coton de Tul̩ar commonly participates in agility and obedience.

Data sourced from the American Kennel Club.

  • Dense
  • Long
  • Medium
  • Minimal
  • Non-Sporting
  • Non-Sporting

Size and Life Expectancy

Characteristics

  • Affectionate
  • Cheerful
  • Gentle
  • Playful
  • Responsive
  • Cheerful
  • Friendly
  • Intelligent
  • Lively
  • Loving
  • Playful
  • Quiet
  • Social
  • Sweet

Feedback

Related Topics On

Top Lists of Dogs

© 2018 Graphiq LLC All Rights Reserved.

Om Bichon Frisé

Bichon Frisé kan bogstaveligt talt oversættes fra fransk til “krøllet skødehund”. Hunderacen Bichon Frisé ligner Malteseren (Bichon Maltais) en hel del af fysisk fremtoning, men en Bichon Frise er en smule større. Hunderacen gjorde ofte tjeneste på skibe i gamle dage, hvor den livligt og glad tog imod gæster, sørgede for at holde modet oppe hos pressede matroser eller forsøgte at give de lokale et godt indtryk af skibets besætning i de havne, hvor skibet lagde an. Derfor fik den tilnavnet den lille ambassadør.

Hunderacen Bichon Frise har en lang historie

Bichon Frisé en en lille hvid skødehund (toy-hunderace), der menes at nedstamme fra bl.a. Vand Spaniel og pudelhunde. Hunderacen kendes helt tilbage fra middelhavsområdet i 600-300 f.kr., hvorfra navnet “Barbichon” stammer, der senere blev forkortet til “Bichon”. Bichon typen af hunde blev inddelt I fire kategorier: Bicon Malteise; Bichon Bolognaise; Bichon Havanese og Bichon Tenerife, som alle stammer fra middelhavsområdet.

Senere vandt Bichon hunderacerne indpas som hofhund bl.a. i Spanien. Hunderacen fungerede også ofte som medrejsende hund på skibe. Bichon hunderacerne var populære skibshunde, da de næsten ikke fælder, ikke har brug for store mængder motion, er nemme at træne og er sociale hunde. På både var hundens funktion at tage venligt og glad imod fremmede og hold humøret oppe hos trætte sømænd. Det var også en vigtig funktion for hunden at få fremmede til at lide de spanske søfarer – en lille firbenet ambassadør, om man vil.

Hunderacen blev standardiseret i Frankrig og nød popularitet fra Tintin-bøgerne

Under renaissancen var Bichoner meget populære i Frankrig, Italien og Spanien. En popularitet, der blev fornyet under Napoleons tid, men faldt frem til slutningen af 1800 tallet, hvor den igen kom på mode. Den 5. marts 1933 blev den officielle standard fastsat for hunderacen ved Societe Centrale Canine (den nationale kennelklub i Frankrig). Dette skyldes bl.a. Den store popularitet, som hunderacen nød I kølvandet på den belgiske forfatter Herge’s “Tintin” bøger, hvor en lille, krøllet hund ved navn Milou (“Snowy” på engelsk) fulgtes med Tintin. Da hunderacen var almideligt kendt både som “Tenerife” og “Bichon” blev et navn foreslået af præsidenten for Federation Cynologique Internationale. Navnet var “Bichon Frise” og tog højde for hundens karakteristika, da “Frise” betyder krøllet og hentyder til hundens pels.

En Bichon Frise har brug for at blive børstet jævnligt og at blive klippet ca. hver anden måned, alt efter hvordan du vil have den til at se ud. Håret på ansigtet af en Bochon Frise skal holdes rent og trimmet, da væsker og slim fra øjnene tit ophober sig i pelsen, der gror lige foran hundens øjne. Ligesom andre hvide hunderacer kan der let forekomme pletter på pelsen omkring hundens øjne.

En allergivenlig hunderace

Hunderacen Bichon Frise er oftest i toppen af lister over hvilke hunde, der ikke fælder – men dette er en smule misvisende. Hvert hår i en hunds pels gror fra en hårcelle, der har en livscyklus, hvorefter cellen bliver erstattet af en anden. Når hudcellerne dør fældes håret. Længden af tiden, hvor håret gror eller fældes varierer efter hunderace, alder og om hunden opholder sig indenfor eller udenfor det meste af tiden. Derfor findes der ingen hunderacer, der aldrig fælder. En Bichon Frise fælder mindre end mange andre hunderacer, men den er ikke allergi-sikker. Tjek med din doktor hvilken type allergi du har, eller tag ud og besøg en Bichon Frise og se, om du får nogle udslag af allergi inden du beslutter dig for at købe en Bichon Frise eller en anden hund for den sags skyld.

Temperament og fysik

En Bichon Frise er glad, legesyg, intelligent og en smule drillesyg. En Bichon Frise er mest glad, når den er sammen med sin ejer eller andre mennesker og hunde. Hunderacen er generelt lærenem. Hunderacen er dog kendt for at kunne være svær at gøre stueren. En Bichon Frise er en lille men robust hund, der vejer mellem ca. 4,5 til 8,1 kg. Og har en højde på ca. Mellem 22,5 til 30,5 cm. Hunderacen har en sort næse og hvid pels, der består af en krøllet yderpels og en silket inderpels.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en en lille glad Bichon Frisé bør du overveje følgende:

– En lille let hund, der er nem at have med overalt.

– Har ikke brug for særligt meget motion.

– Har en krøllet pels, der sjældent fælder.

– Er en god alarmhund, men bestemt ikke en god vagthund.

– Den kommer godt ud af det med andre dyr og mennesker.

Det der kan være skidt, alt efter hvad du ønsker:

– Hunderacen har ry for at være svær at gøre stueren.

– Bichon Frise har brug for meget socialt samvær og trives ikke alene.

– Hunderacen kan være genert eller bange for fremmende, når den ikke socialiseres nok som hvalp og jævnligt efterfølgende.

– Den kan være stædig.

– En Bichon Frise har en tendens til at gø af alt og alle, medmindre du vænner den af med det helt fra starten.

– Hunderacen har en tendens til at udvikle hudproblemer.

Bichon Frisé

Bichon Frisé kan bogstaveligt talt oversættes fra fransk til “krøllet skødehund”. Hunderacen Bichon Frisé ligner Malteseren (Bichon Maltais) en hel del af fysisk fremtoning, men en Bichon Frise er en smule større. Hunderacen gjorde ofte tjeneste på skibe i gamle dage, hvor den livligt og glad tog imod gæster, sørgede for at holde modet oppe hos pressede matroser eller forsøgte at give de lokale et godt indtryk af skibets besætning i de havne, hvor skibet lagde an. Derfor fik den tilnavnet den lille ambassadør.

Hunderacen Bichon Frise har en lang historie

Bichon Frisé en en lille hvid skødehund (toy-hunderace), der menes at nedstamme fra bl.a. Vand Spaniel og pudelhunde. Hunderacen kendes helt tilbage fra middelhavsområdet i 600-300 f.kr., hvorfra navnet “Barbichon” stammer, der senere blev forkortet til “Bichon”. Bichon typen af hunde blev inddelt I fire kategorier: Bicon Malteise; Bichon Bolognaise; Bichon Havanese og Bichon Tenerife, som alle stammer fra middelhavsområdet.

Senere vandt Bichon hunderacerne indpas som hofhund bl.a. i Spanien. Hunderacen fungerede også ofte som medrejsende hund på skibe. Bichon hunderacerne var populære skibshunde, da de næsten ikke fælder, ikke har brug for store mængder motion, er nemme at træne og er sociale hunde. På både var hundens funktion at tage venligt og glad imod fremmede og hold humøret oppe hos trætte sømænd. Det var også en vigtig funktion for hunden at få fremmede til at lide de spanske søfarer – en lille firbenet ambassadør, om man vil.

Hunderacen blev standardiseret i Frankrig og nød popularitet fra Tintin-bøgerne

Under renaissancen var Bichoner meget populære i Frankrig, Italien og Spanien. En popularitet, der blev fornyet under Napoleons tid, men faldt frem til slutningen af 1800 tallet, hvor den igen kom på mode. Den 5. marts 1933 blev den officielle standard fastsat for hunderacen ved Societe Centrale Canine (den nationale kennelklub i Frankrig). Dette skyldes bl.a. Den store popularitet, som hunderacen nød I kølvandet på den belgiske forfatter Herge’s “Tintin” bøger, hvor en lille, krøllet hund ved navn Milou (“Snowy” på engelsk) fulgtes med Tintin. Da hunderacen var almideligt kendt både som “Tenerife” og “Bichon” blev et navn foreslået af præsidenten for Federation Cynologique Internationale. Navnet var “Bichon Frise” og tog højde for hundens karakteristika, da “Frise” betyder krøllet og hentyder til hundens pels.

En Bichon Frise har brug for at blive børstet jævnligt og at blive klippet ca. hver anden måned, alt efter hvordan du vil have den til at se ud. Håret på ansigtet af en Bochon Frise skal holdes rent og trimmet, da væsker og slim fra øjnene tit ophober sig i pelsen, der gror lige foran hundens øjne. Ligesom andre hvide hunderacer kan der let forekomme pletter på pelsen omkring hundens øjne.

En allergivenlig hunderace

Hunderacen Bichon Frise er oftest i toppen af lister over hvilke hunde, der ikke fælder – men dette er en smule misvisende. Hvert hår i en hunds pels gror fra en hårcelle, der har en livscyklus, hvorefter cellen bliver erstattet af en anden. Når hudcellerne dør fældes håret. Længden af tiden, hvor håret gror eller fældes varierer efter hunderace, alder og om hunden opholder sig indenfor eller udenfor det meste af tiden. Derfor findes der ingen hunderacer, der aldrig fælder. En Bichon Frise fælder mindre end mange andre hunderacer, men den er ikke allergi-sikker. Tjek med din doktor hvilken type allergi du har, eller tag ud og besøg en Bichon Frise og se, om du får nogle udslag af allergi inden du beslutter dig for at købe en Bichon Frise eller en anden hund for den sags skyld.

Temperament og fysik

En Bichon Frise er glad, legesyg, intelligent og en smule drillesyg. En Bichon Frise er mest glad, når den er sammen med sin ejer eller andre mennesker og hunde. Hunderacen er generelt lærenem. Hunderacen er dog kendt for at kunne være svær at gøre stueren. En Bichon Frise er en lille men robust hund, der vejer mellem ca. 4,5 til 8,1 kg. Og har en højde på ca. Mellem 22,5 til 30,5 cm. Hunderacen har en sort næse og hvid pels, der består af en krøllet yderpels og en silket inderpels.

Hvis du overvejer at anskaffe dig en en lille glad Bichon Frisé bør du overveje følgende:

- En lille let hund, der er nem at have med overalt.

- Har ikke brug for særligt meget motion.

- Har en krøllet pels, der sjældent fælder.

- Er en god alarmhund, men bestemt ikke en god vagthund.

- Den kommer godt ud af det med andre dyr og mennesker.

Det der kan være skidt, alt efter hvad du ønsker:

- Hunderacen har ry for at være svær at gøre stueren.

- Bichon Frise har brug for meget socialt samvær og trives ikke alene.

- Hunderacen kan være genert eller bange for fremmende, når den ikke socialiseres nok som hvalp og jævnligt efterfølgende.

- En Bichon Frise har en tendens til at gø af alt og alle, medmindre du vænner den af med det helt fra starten.

- Hunderacen har en tendens til at udvikle hudproblemer.

Mere om Bichon Frisé

Har du en Bichon Frisé? Så opret din hund i vores galleri og deltag i afstemningen om månedens hund

Hvad tænker du? - skriv en kommentar!

Endelig kom de…. 4 smukke hvalpe efter min smukke Dixie, jeg har været i Norge og fået parret men en ligeså smuk og kærlig dreng, Kenzo. Det er 4 rigtig fine .

Nogle af Danmarks smukkeste Bichon Frisé (hvis du ønsker at vide mere om titlerne, kan de findes på DKKs- eller min hjemmeside),forventer at få hvalpe i uge 24, 2016. Begge .

Vil du have mere? Bliv medlem af Dogsuniverse fællesskabet og deltag i debatter, mød andre hundeentuiaster og gør brug af markedspladsen og linkguiden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Indtast dit navn og e-mail herunder og modtag vores nyhedsbrev med gode artikler og tips

Vær ikke bekymret, vi vil aldrig sælge eller spamme din e-mail

Følg os på sociale medier!

Del denne side med andre!

Fællesskab

Endelig kom de…. 4 smukke hvalpe efter min smukke Dixie, jeg har været i Norge og fået parret men en ligeså smuk og kærlig dreng, Kenzo. Det er 4 rigtig fine .

Nogle af Danmarks smukkeste Bichon Frisé (hvis du ønsker at vide mere om titlerne, kan de findes på DKKs- eller min hjemmeside),forventer at få hvalpe i uge 24, 2016. Begge .

Fransk bulldog til salg Ualmindelig dejlige frengle hvalpe klar til nye udfordringer.. French bulldog hvalpe er absolut en skøn familiehund, som skal opleves med dens sjove personlighed og charmeDe er velafbalanceret nysgerrige .

Bichon frise hund

Vi er Bichon Frise`

Velkommen til vores

Her er hr og fru perletand

SKOVFRYDS SNOW MALENE ER DГ˜D.

FГёdt d. 18.04.2004 og

DГёd d.26.08.2015. Malenemor vil blive savnet meget,hun var en virkelig god hund.

Her er vi 8 uger,Mette og Monike til th,-Julius & Bellis er flyttet til KГёbenhavn og Fyn.

Er vi ikke sГёde

Hej jeg hedder Mette

Bichon Frise`hvalpen er sГҐ

nuttet.kik bl.a ind pГҐ pelspleje af

Bichon Frise hunde -der er ogsГҐ

opskrifter pГҐ goodbidder du selv kan lave -klik pГҐ

adams hundeblogg

Akkurat når du tror du har fått alle hunderaser funnet ut, ta deg en titt på en hund som ser ut som en maltesisk og finne ut at det ikke er en maltesisk i det hele tatt – det er faktisk en Bichon Frise. Fantastisk! Mer tid på å studere hunderaser er klart til orde for, noe som betyr at du får til å utvide din kunnskap om kjæledyr bare litt mer.

Ok, liker så kanskje ikke alle leksene. Med det i tankene, la oss få det ut av veien og fokus på dette nysgjerrig hund kjent som Bichon Frise, fransk for “krøllete hvit lap hund.” Hey, den franske er ingenting om ikke litt bokstavelig.

Denne hunden kan betraktes som en stor leken hund, og mens det ser ut som den maltesiske, har noen forskjeller som gjør det en rase i seg selv. Og selv om fluffy hvit frakk kan skremme potensielle hundeeiere som ikke liker tanken på en masse pelsstell, er Bichon Frise raskende lite vedlikehold, noe som betyr at de ikke er store shedders og vil ikke være en kurv ved at romkamerat av deg med hunden allergi.

Overbevist om at Bichon Frise er en unik rase verdig studien ennå? Good. Fordi vi er i ferd med å sette fokus på de individuelle egenskapene til denne franske rasen som vil hjelpe deg å forstå hvorfor så mange mennesker går rundt med maltesiske utseende hunder som faktisk har alle de positive kvaliteter som andre raser, Bichon Frise.

Bichon Frise er, forutsigbart, en fransk rase. Som du glimt fra roten ordet “Bich”, navnet på hunden har sin rot i helt bokstavelig og gamle franske oversettelser. I likhet med maltesisk, de ulike Bich raser kom fra Middelhavsområdet og har en lang historie i hele Europa og europeisk handel. Sjømenn ville bringe lignende raser rundt med dem, og takket være sin munter personlighet, disse hundene ville bli en hit, spesielt på steder som Spania. Senere, italiensk adel funnet disse rasetypene for å være veldig hyggelig og ingen tvil ga dem god rundetid.

Denne bakgrunnen i seiling kan fortsatt være bevis som rasen kan noen ganger nyte svømming og apportering, selv om Bichon Frise er absolutt ikke en jakt eller henting hund. Gjennom historien har Bichon Frise nøt fransk oppmerksomhet fra domstolene i Napoleon III til gatene i Paris. Rasen ble formelt anerkjent i de siste århundrene like mange hunderaser har vært.

The Water Spaniel og Puddel likne Bichon Frise og det er ikke rart: de kan betraktes to forfedre til Bichon Frise. Den Barbet Spaniel – noen ganger et annet navn for vannspaniel – bør bemerkes, som du kan finne noen artikler som refererer til denne stamtavle.

Hunden fant en rekke boliger over aldre i land som Spania, Frankrike og Italia, og har selv reist til Kanariøyene før de blir transportert tilbake til det europeiske hjemland. Disse rasene – som den maltesiske og Bichon Frise – har hatt et rikt og variert historie som en favoritt til adel og kongelige så vel som de mer vanlige klasser i hele Europa. Deres munter personligheter har vært en favoritt selv fører inn i moderne tid.

Whole Foods inkludert gode kjøttstykker er stor for Bichon Frise. Det kan være lett å ødelegge dem, men sørg for at de får en jevn diett av hele, naturlig mat som de vil være i stand til å nyte. Ikke over mate dem.

Generelt er Bichon Frise en bekymringsfri hund i form av dressur, kanskje en grunn til at de var så populære i trading verden av Europa hvor det ville være enkelt å skaffe seg en hund og akklimatisere det til ventures som seiling og barte. Det kan kreve litt tålmodighet til å håndtere den Bichon Frise hvis du er en første gang hundeeieren, men riktig dressur vil gå en lang vei i denne rasen. Å være sikker på å sosialisere denne hunden med andre hunder tidlig er en god idé.

Større enn den maltesiske i mange tilfeller bør Bichon Frise veie alt 10-20 pounds, avhengig av sin samlede rammen og muligens sitt kjønn. Dette er en liten hund passer for runder, og hvis du merker at hunden føler seg litt for tungvint på fanget mens du ser på TV, så kan du være ganske sikker på at du får lyst til å gi hunden mer mosjon.

Munter og energisk, Bichon Frise var en favoritt med gamle europeiske sjømenn akkurat som de er i hjem over hele Europa og Amerika i dag.

La oss snakke om din helse for et øyeblikk: Bichon Frise er ansett som et allergivennlig hund som har vært avlet for å fungere godt sammen med mennesker som er allergiske. Men det er viktig å bruke tid rundt en Bichon Frise å forstå at det ikke la noen hår rundt til tross for sitt rykte som et ikke-shedder.

I form av sykdoms tilbøyeligheter, autoimmune sykdommer herjer denne rasen, så det vil være viktig å spørre din veterinær om advarselen tegn på sykdommer i Bichon Frise.

Leve rundt 12-13 år med et sunt liv er typisk for denne type og størrelse på hunden.

Regelmessig mosjon og lek bør være en daglig diett for Bichon Frise. Gir det rikelig med sosial interaksjon på samme tid er alltid et pluss for å holde kjæledyr humør godt regulert og stabil.

Oppføring Bichon Frise som “glad og lykkelig,” American Kennel Club notesthat denne rasen er en “naturlig mild, leken hund.”

Pelsen av Bichon Frise kan faktisk være et tema for debatt, for eksempel mengden av pelsstell er nødvendig. Det er lurt å holde dette hvite, puffy frakk velstelte og riktig børstet, men hunden er ikke en rase som vil kaste hele teppet, heller.

Lekent og energisk selv som voksne, må du huske å gi valpene nok av tid og rom til å utforske, men ikke la det gå over til å bli altfor selvstendig. Pass på å sosialisere disse hundene tidlig med veloppdragne hunder fra nabolaget ditt.

Bolognese Temperament: What's Good About 'Em, What's Bad About 'Em

Bolognese Temperament, Personality, Behavior, Traits, and Characteristics, by Michele Welton. Copyright © 2000-2018

The Bolognese belongs to a related family of dogs that include the Bichon Frise, Maltese, Havanese, and Coton de Tulear. These breeds have a similar appearance and very similar temperaments.

Of the group, some breeders believe that the Bolognese is the brightest thinker and problem solver.

He is also, by far, the hardest of those breeds to find.

Devoted and attentive, the Bolognese shadows his owner possessively and is such a skilled reader of body language and expression that he often appears telepathic.

Indeed, this breed doesn't do well without a great deal of companionship. If you're home all day and looking for a lap buddy, consider this breed. Otherwise, the dog will be lonely and unhappy.

Quick to learn and responsive to gentle training, some Bolognese do well in competitive obedience and agility.

If you want a dog who.

  • Is small but sturdy
  • Is polite (though often cautious) with people and other animals
  • Is usually long-lived
  • Sheds very lightly (often a good choice for allergy sufferers)

A Bolognese may be right for you.

If you don't want to deal with.

  • "Separation anxiety" (destructiveness and barking) when left alone too much
  • Shyness or suspiciousness toward strangers when not socialized enough
  • Frequent brushing and combing (or clipping the coat short)
  • Housebreaking difficulties (this whole family of breeds can be difficult to housetrain)
  • Tendency to bark when he sees or hears things
  • Waiting lists (very hard to find)

A Bolognese may not be right for you.

Keep in mind that the inheritance of temperament is less predictable than the inheritance of physical traits such as size or shedding. Temperament and behavior are also shaped by raising and training.

  • You can avoid some negative traits by choosing an ADULT dog from an animal shelter or rescue group. With an adult dog, you can easily see what you're getting, and plenty of adult dogs have already proven themselves not to have negative characteristics. Unfortunately this is better advice for other breeds, since Bolognese are so rare that you're unlikely to find one for adoption.
  • If you want a puppy, you can avoid some negative traits by choosing the right breeder and the right puppy. But you usually can't tell whether a puppy has inherited temperament or health problems until he grows up.
  • Finally, you can avoid some negative traits by training your Bolognese to respect you and by following the 11-step care program in my book, 11 Things You Must Do Right To Keep Your Dog Healthy and Happy.

More traits and characteristics of the Bolognese

If I was considering a Bolognese, I would be most concerned about.

  1. Potential separation anxiety. More than most other breeds, Bolognese need a great deal of companionship and do not like being left alone for more than a few hours. They become anxious, which they express by chewing and barking. If you work all day, this is not the breed for you.
  2. Grooming. Without frequent brushing and combing, Bolognese become a matted mess. If you can't commit to the brushing, you have to commit to frequent trimming or clipping to keep the coat short and sanitary.
  3. Housebreaking problems. This entire family of dogs (Bolognese, Havanese, Maltese, Bichon, and Coton) is slow to housebreak. Consistent crate training is mandatory. Sometimes a doggy door is necessary to give the dog immediate access to his potty area.
  4. Potential barking. Bolognese are often too quick to sound the alarm at every new sight and sound. You have to be equally quick to stop them.
  5. Providing enough socialization. Standoffish by nature, Bolognese need extensive exposure to people and to unusual sights and sounds. Otherwise their natural caution could become shyness or suspiciousness, which are difficult to live with.
  6. Finding one and paying the price. Expect a very long waiting list and a price tag well over a thousand dollars.

To help you train and care for your dog

Dog training videos. Sometimes it's easier to train your puppy (or adult dog) when you can see the correct training techniques in action.

To learn more about training your dog to be calm and well-behaved, my dog training book is Teach Your Dog 100 English Words. It's a unique Vocabulary and Respect Training Program that will teach your dog to listen to you and do whatever you ask.

My dog buying guide, Dog Quest: Find The Dog Of Your Dreams, will teach you everything you need to know about finding a good-tempered, healthy dog.

My dog health care book, 11 Things You Must Do Right To Keep Your Dog Healthy and Happy, shows you how to help your dog live a longer life while avoiding health problems and unnecessary veterinary expenses.

MORE OF MY ARTICLES YOU MIGHT ENJOY.

What Works, and What Doesn't

Is The Best Food

Copyright © 2000-2018 by Michele Welton. All rights reserved. No part of this website may be copied, displayed on another website, or distributed in any way without permission from the author.

0 results for bichon+frise+shampoo

Save bichon+frise+shampoo to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed.

Unfollow bichon+frise+shampoo to stop getting updates on your eBay feed.

You'll receive email and Feed alerts when new items arrive.

Items in search results

Danbury Mint The Bichon Frise Christmas Tree Bichons Puppy Dogs Statue

Danbury Mint Bichon Frise Miniature Collectable Dogs

  • £71.73
  • + £30.48 postage

Dog Studies Large Bichon Frise Walkies Figurine Ornament "BRAND NEW BOXED"

  • £15.95
  • + £20.00 postage

Bichon Frise Dog Gift Wrapping Paper By Starprint

  • £2.75
  • + £3.50 postage

BICHON FRISE ALL OVER - GLASSES CASE - cotton- ideal small gift

  • £3.50
  • + £2.70 postage

BICHON FRISE Dog HARDBOARD PLAQUE TILE OIL PAINTING PRINT SANDRA COEN ARTIST

  • £9.00
  • + £4.00 postage

"BICHON FRISE" . PIN BROOCH. NEW ITEM

  • £6.00
  • Postage not specified

Bichon Frise Notebook / Notepad By Starprint - Auto combined postage

  • £3.50
  • + £2.90 postage

New Etched "BICHON FRISE" Wine Glass(es) - Free Gift Box - Large 310mls Glass

  • £14.99
  • + £22.06 postage

Dog Studies by Leonardo Bichon Frise Figurine *BRAND NEW BOXED*

  • £10.95
  • + £10.00 postage

BICHON FRISE ORNAMENTS DOG GIFT FIGURE FIGURINE BY LEONARDO COLLECTION

  • £10.95
  • Postage not specified

Bichon Frise Wallet New Magnetic Snap Closure Valentine Birthday Gift Animals

  • £14.34
  • + £10.01 postage

GIFT BOXED BICHON FRISE MUMMY PRINTED SOCKS BIRTHDAY MOTHERS DAY PRESENT WOMENS

  • £5.99
  • + £18.74 postage

CONCRETE BICHON FRISE STATUE / MEMORIAL / GRAVE MARKER

BICHON FRISE MUG, Ideal gift Christmas or Birthday

  • £6.99
  • + £21.68 postage

Bichon Frise 10"x8" Free Standing 'Thank You' Poem Fun Novelty Gift FROM THE DOG

  • £7.00
  • + £2.50 postage

BICHON FRISE TWO DOGS ON BED DOG BIRTHDAY GREETINGS NOTE CARD

  • £1.99
  • + £2.00 postage

bichon frise house sign

  • £0.99
  • 0 bids
  • + £20.18 postage

Bichon Frise Dog Fridge Magnet "Most Dogs . Bichons Have Staff!" by Starprint

  • £3.10
  • + £3.00 postage

Bichon Frise - New - Dog fridge magnets New Gift - Free UK p/p

  • £2.99
  • + £1.60 postage

Bichon Frise Keychain Key Ring Wooden

  • £6.64
  • + £15.60 postage

Bichon Frise Dog Ornament Gift Figure Figurine Stuate By Leonardo Collection

  • £10.49
  • + £8.99 postage

BICHON FRISE Painting Dog ART 11 X 14 LARGE Signed DJR

  • £32.28
  • + £10.40 postage

Bichon Frise Wine Glass Dog Gift Personalised Engraved Gift For Bichon Dog Lover

  • £15.95
  • Postage not specified

Bichon Frise laser cut and engraved wood Magnet

  • £3.59
  • + £9.68 postage

LITTLE PAWS From Arora - Candy Bichon Frise

  • £19.75
  • + £12.00 postage

2 x Bichon Frise (b) Fragrant Air Freshener

  • £4.69
  • + £8.99 postage

Vintage BICHON FRISE DOG Figurine

Lifelike realistic Breed

  • £10.76
  • + £15.03 postage

GIFT BOXED BICHON FRISE DADDY PRINTED SOCKS BIRTHDAY PRESENT DOGS DAD MENS

  • £5.99
  • + £18.74 postage

NATURECRAFT Dog Ornament Bichon Frise BEST OF BREED

  • £5.00
  • Postage not specified

Bichon Frise Dog Design Retractable Acrylic Ball Pen by paws2print

  • £3.85
  • + £4.15 postage

BICHON FRISE DOG DESIGN NEOPRENE GLASS CASE POUCH SANDRA COEN ARTIST PRINT

  • £5.80
  • + £3.70 postage

Love Bichons Car Magnet, Dog, Souvenir, Refrigerator, Bichon Frise

  • £4.22
  • + £2.15 postage

2 Bichon Frise Car Stickers By Starprint

  • £5.50
  • + £1.75 postage

Figurine Lady Walking Dogs Bichon Frise', Shih-tzu, Maltese Pet Fine Porcelain

  • £35.86
  • + £32.58 postage

Bichon Frise Key Cover

  • £6.09
  • + £15.60 postage

Bichon Frise Table Bag Handbag Purse Hanger Hook-1 by paws2print

  • £4.99
  • + £9.70 postage

Danbury Mint BICHON FRISE Pampered Princess Limited Edition Plate

  • £32.28
  • + £37.65 postage

Bichon Frise Nurse Collectible Resin Figurine Statue

  • £24.39
  • + £30.02 postage

Floor mat Bichon Frise carpet

  • £20.10
  • Postage not specified

  • Excellent customer service as rated by buyers
  • 30-day returns
  • A free delivery option
  • A fast delivery option
Learn more

  • Excellent customer service as rated by buyers
  • 30-day returns
  • A free delivery option
  • A fast delivery option
Learn more

Not finding what you're looking for?

Save bichon+frise+shampoo to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...