воскресенье, 13 мая 2018 г.

beauceron_hund

Beauceron

MENTALITET

Reserveret, men som oftest venlig. Selvsikker og noget vagtsom - den advarer om fremmede på dens territorium ved voldsom gøen. Den har tendens til at knytte sig mest til et enkelt medlem af familien, men er samtidig glad for familiens børn og overbærende over for de mindste. Næppe en race for den helt uerfarne hundeejer.

Behøver rigelig motion og mange meningsfyldte opgaver som at søge og følge et spor. Skal socialiseres tidligt og livet igennem have god kontakt med mennesker og helst også andre dyr.

AKTIVITETSNIVEAU OG HANDLERADIUS

Som oprindelig hyrdehund og vagthund med speciale i kvæg er racen aktiv og glad for at bevæge sig omkring. Det er en robust og meget samarbejdsvillig hund, der reagerer fornuftigt på anvisninger og gerne holder sig i relativ nærhed af sin fører.

PELS OG PLEJE

Dækpelsen er grov og tæt med kraftig underuld, som beskytter i al slags vejr. Hunden fælder kraftigt et par gange om året. Pelsplejen er overkommelig og klares med en stiv børste et par gange om ugen og et bad efter behov. Racen er kendt for at være glad for vand.

TIPS OG TRICKS TIL INDLÆRING OG HÅNDTERING

Racen er meget positiv over for indlæring og nem at træne. Venlighed, konsekvens og et varieret, tempofyldt program med rigelige belønninger fører oftest uden problemer til et godt resultat. Beløn venlig kontakt til fremmede mennesker og hunde.

Hanner 65-70 cm. Tæver 61-68 cm.

Sort eller harlekin (grå og sorte partier jævnt fordelt over hele kroppen) begge med velafgrænsede, tan aftegninger.

OPRINDELSE

Racen nedstammer antagelig fra en temmelig uædel korthåret hyrdehundetype, som tidligere var kendt over det meste af Vesteuropa. Den har desuden fungeret som vagthund på gårdene, til jagt på vildsvin og som trækhund. I dag bliver beauceron stadig mere anvendt som tjenestehund i politi og militær. Racen fik først sit franske navn Berger de Beauce i 1896. Det skete for at skelne den fra den langhårede variant briard (Berger de Brie), ikke fordi den var særlig almindelig i provinsen Beauce.

INTERNATIONALT RACENAVN

Berger de Beauce.

Beauceron HVALPE TIL SALG

VISER 0 ANNONCER

Herunder finder du en oversigt over aktuelle kuld af racen Beauceron, der pt. er til salg.

Husk også at læse guiden til, hvad du skal være opmærksom på, inden du køber hund.

Beauceron

Beauceron er en fransk gjeterhund. Den heter opprinnelig Berger de Beauce, og er idag en sjelden hunderase.

Beauceron bilder

Fakta om Beauceron

Beauceron temperament og vжremеte

Beauceron er en hund som passer erfarne hundeeiere, og absolutt ingen hund for nybegynnere. Dette er en eksplosiv og rшff hund. Den er meget oppmerksom og tilstede i omgivelsene.

Det er viktig е presisere at denne hunden trenger en sterk leder som kan disiplinere hunden. Hunderasen er meget dominant, og passer ikke inn i barnefamilier dersom den ikke fеr nшyaktig den oppdragelsen som denne rasen trenger for е bli disiplinert.

Beauceron passer mennesker som er aktive, og som liker е bevege seg ute i naturen. Den mе ogsе fе store utfordringer for е kunne trives. Dette er altsе ikke en hund som passer alene i en liten hundegеrd, da vil den mistrives og kunne bli aggressiv/bjeffe.

Beauceron bruksomrеde

Dette er en gjeterhund, men ble ogsе avlet for е vokte budskapen, og er sеledes ogsе egnet som vakthund for budskap. Den kan beskytte budskap mot rovdyr sеvel som е gjete, to egenskaper i en hund. Det er ogsе mulig е bruke Beauceron til andre bruksoppgaver, og kan for eksempel brukes i redningstjenesten som lavinehund eller sporhund, og den har hatt sine representanter innen bеde politi og det militжre (men ikke i Norge).

Dette er ingen familiehund for folk flest, og egner seg fшrst og fremst som en brukshund. Til tross for dette sе kan den med god og riktig oppfшlglig ogsе bli en god familiehund for erfarne hundefolk.

Beauceron utseende

Pelsen er relativt kort, men tykk, og trenger ikke all verdens med stell. Underullen er kort og myk, og grе i fargen. Fargene er sort og ekornrшd.

Beauceron blir fra 35-45 kilo og er en relativt stor hund. Hunderasen hadde tidligere ofte шrekupering, men dette har vжrt forbudt i Norge i over 50 еr.

Beauceron er en sterk hund, og trenger derfor en fysisk sterk eier som kan disiplinere den. Kroppen er robust og og muskulшs, men ikke sе muskulшs som en Rottwiler. Hodet er avlangt og шrene stеr hшyt pе hodet. Kraftig nakke, og halen bжres i en bue nеr den gеr, eller ligger flatt nеr den stеr stille.

Beauceron historikk

Hunderasen Beauceron ble avlet av en franskmann utenfor traktene i Paris. Den kom til Norge trolig pе begynnelsen av 1920-tallet, men det har aldri vжrt mange hunder av typen Beauceron her til lands, og er forшvrig ganske fеtallig over hele verden.

Erfaringer med Beauceron

Her er det leserne har sagt om hunderasen sе langt. Skriv om Beauceron

Henrik sier: Ikke helt enig med beskrivelsen. Hermine er beauceron og verdens enkleste hund. Ekstremt knyttet til eieren, men omgеs alle pе en vennlig mеte, straks hun fеr lov, og skjшnner at jeg stoler pе folkene. Suveren med barn. Traff en treеring i gеr, som hun skjшnte var litt redd, og da trakk hun seg unna med en gang. Er med i bil, tog, buss, t-bane, bеt og hva som helst og er helt rolig. Ikke redd for fyrverkeri heller. I dag er hun med pе jobb, og da ligger hun under pulten min selv om jeg er borte en stund.

Vi bor pе gеrd og hun gеr lшs sammen med hшns og katter. Er ogsе lett е overtale. Er det ekstra utfordringer, som kloklipp, er det pшlsebiter som gjelder.

Beauceronni sier: Jeg har nе min tredje beauceron. Har hatt en hann og en tispe tidligere, og var nе i Sverige og hentet en ny hann i hшst. En fantastisk rase synes jeg, som er bеde lettlжrt og snill.

enig med sti sier: Hvis du klarer е hеndtere en Ridgeback hanne sе klarer du DEFINITIVT е hеndtere en beauceron! ;) Pingle hunder.. Hvis det finnes noen bra beauceroner der ute sе tror jeg du mе dra til frankrike og importere noen derfra.. Har dеrlige erfaringer med denne rasen jeg ogsе. De er for svake mentalt. Hvertfall som bruks/tj.hund..

sti sier: Kjшpte en beauceron tispe og den var helt ubrukelig til noe som helst. Eneste den dugde til var en stille og rolig familie hund med bilkjшrings skrekk. Jeg fikk riktignok et surt eple, altsе et ekstremt dеrlig individ men alikevel.. Sе denne rasen er for nybegynner ja. Ikke noe vanskelig hund. Det verste man kan gjшre med en beauceron valp (8uker - 2,5еr) er е korrigere den. De er sе pysete at de ikke takler hard korreksjon. Jeg fikk som sagt et dеrlig individ men jeg liker ikke denne rasen. Altfor pinglete.. Og en liten ting som jeg fikk vite etter at jeg anskaffet meg en beauceron er at harlequin typen er mer "pinglete" enn de som er black&tan. Min var harlequin.. Sе hvis dere skal bruke denne rasen sе styr unna denne fargen!

Kjersti sier: Hvor mye mosjon krever en Beauseron? Og hvor stri er den egentlig? Har Rhodesian Ridgeback hann nе, og har lжrt med е hеndtere bеde stor personlighet, skepsis mot fremmede mennesker og en stor kropp. Likevel trenger RR middels mosjon, og luftingen bestеr stort sett av morgen 20 min, ettermiddag 60-120 min og kveld 10 min. Er det nok for en beauseron?

Heidi sier: Til J.Dale: Disse hundene har "hengeшrer", men blir kupert i enkelte land. (Dog ikke i Norge, da det er ulovlig).

J. Dale sier: Er шrene til beauceron naturlig stеende, eller mе de klippes i valpestadiet for at de skal stе oppreist?

Marianne sier: Jeg har nettop kjшpt min fшrste Beauceron! Helt utrolig herlig rase! Vokst opp m Husky og Schдfer, og har Husky nе! Gleder meg utrolig masse til den blir stor og vi kan dra pе lange turer! Skal ogsе stille den ut og trene spor/ brukshund etc.,Anbefaler alle Beauceron-eiere е mld. seg inn i Norsk Beauceron Gruppe! Kjempeflott side!

Tuva sier: utrolig fine hunder, har ei tispe selv, utrolig fine med riktig trening, dette er en kjempe fin familie hund ogsе. :)

men dette er riktig nok ikke en nybegynner hund. da de trenger mye konsentrasjons trening og kan lett bli agressive.

Sfj Jente 21 sier: Hei hei, er ogsе pе utkikk etter en Beauceron valp. de er sе fine :) sе hvis noen som venter valper i lшpet av Desember,januar,februar mе bare si i fra :)

lurerpе sier: Takk for tilbakemelding. :P

lurerpе sier: Hei!

Bare lurer pе en vesentlig ting ang denne rasen. Har lest utrolig mye om den og skal opp og besшke en oppdretter om ca 2uker som har 2 voksne tisper, 1 ung tispe, 1hannhund og et kull. (da fеr jeg sett rasen i begge farger alle aldre og kjшnn) Har ikke tenkt til е kjшpe meg en valp nе men vil spшrre og grave litt fшr jeg bestemmer meg for akkurat denne rasen. Den ene tingen som holder meg igjen i е kjшpe denne rasen er at noen sier at den er kjшnnsaggresiv.. (noe som ogsе blir nevnt her..) Jeg har hatt 2stk staffordshire bull terriere og en Rottweiler/Cane Corso blanding. Med tanke pе at jeg er mye ute pе turer med venner som har hunder sе orker jeg rett og slett ikke enda en hund som jeg mе "passe" pе hele tiden sе ikke lek fort kan bli alvor. (vi lar hundene lшpe fritt mens vi gеr tur :) )

Egner den seg til en skogstur lшs med andre hunder?

geishahшgda sier: Jeg har vжrt sе heldig е fеtt lжre meg е kjenne et eksemplar av denne rasen. Den hunden dшde dessverre av hjertefeil bare 2 еr gammel for noen dager siden. Men han var en flott hund som bare elsket е komme pе besшk her og leke med mine to beist (nuffe og bullmastiff) han og bullmastiffen var akkurat like gamle, og de lekte veldig godt sammen, nuffe-gutten min er noen еr eldre, men en tеlmodig kar ovenfor de to "ungdommene" Den beauceronen jeg kjente hadde en tendens til е vжre agressiv/usikker mot hanhunder, men min hanhund hjalp han mye med е fе opp selvsikkerheten og dermed ble kjшnsagressiviteten ogsе sterkt dempet.

kvinne 19 еr sier: Er blitt forelsket i hunderasen. men er usikker pе om eg er klar for en slik hunderase. har hatt hund hele livet, 2 border collier. har lest mye om Beauceron, og noen plasser sе stеr det at de er veldig dominante. og noen plasser en perfekt familiehund:) har lyst е hшre om flere sine erfaringer ? og event pris. ?

Martin sier: Stor hund, stor personlighet, tar stor plass pе alle mеter.Og den mest familiekjжre hunden jeg har hatt,men et helvete i "puberteten".Var greit med meg,men kona hadde endel vansker.hun var litt forsiktig og ikke klar nok.

mia sier: jeg har en valp pе fem og en halv mnd, fеtt tilbakemld om det er en Beauceron, hanveier nе ca21 kg er en stor gutt. men det er blanding av rottweiler,labrador og border collie. det er min fjerde hund og jeg er kjempefornшyd med ham, utrolig rolig .selvsikker og positiv. trygg pе seg selv. hva han skal bli nеr han blir stor vet jeg ikke helt enda, har ikke satt ham pе skolebenken enda.bare grunnleggende ting,oppdragelse.

Beauceron eier sier: Jeg er en heldig eier av en slik kosebamse som Beauceronen er:) En hunderase med mer personlighet skal en lete lenge etter. Veldig allsidige hunder. Blir flere "bosser" pе meg etterhvert hvertfall!

Anonym sier: Ett vennepar av meg er sе heldig at de har denne rasen. Den mest lydige hunden jeg har mшtt. Den lшper rundt pе eiendommen fritt, е nеr det kommer besшk steller den seg frammfor dшren е gir ifra seg noen bjeff til eieren kommer ut е hilser. Der ifra gеr den fra е vжre vakthund til е bli den koseligste familiehunden.

Det er iallefall min mening

jeger sier: ser ut som en blanding av sjefer/dobbermann og rottwiler. Noen som har en blandingshund som ligner pе denne hunderasen? Kule hunder verdfall.

Din kommentar om Beauceron:

Flere hunderaser

Brukere som leste om Beauceron var ogsе interessert i fшlgende hunderaser:

Beauceron

Information and Pictures

"This is Classie" Ellita "de Nanrox at 6 monthe old. She participates in agility and herding and we will soon start flyball, scenting and skijoring. She's very quiet in the house and loves to play fetch outside."

Other Names
  • Berger de Beauce
  • Bas Rouge
  • Red Stocking
  • Beauce Shepherd
Description

The Beauceron is a large, athletic, working dog. The body is slightly longer than it is tall. The head is long and in proportion with the body. The skull is equal in length with the narrow, pointed or excessively broad muzzle. The stop is slightly pronounced. The dark brown eyes are horizontal and slightly oval. The half pricked or drop-ears are set high, either cropped or left natural. The AKC standard calls for double dewclaws on each rear leg and disqualifies a dog that does not have them. The tail is fringed, carried low reaching at least to the hock forming the shape of a "J." The smooth, short double-coat has longer hair on both the tail and hindquarters. The outer coat is harsh while the undercoat is soft and silky. It comes in black with distinct tan markings and in a less common harlequin coat with patches of gray, black and tan. The harlequin coats should have more black than gray with no white. In the black and tan dogs, the tan markings appear in two dots above the eyes, on the sides of the muzzle, fading off to the cheeks, but do not reach the underside of the ears. Also on the throat , under the tail and on the legs and the chest. Tan markings on the chest should appear as two spots, but a chest plate is acceptable.

Temperament

The Beauceron is a brave, highly intelligent, obedient, working dog. Eager and willing to please, it excels at obedience training, very quick to understand and respond to its master’s commands. The Beauceron is capable of police work, as it is loyal, patient, faithful, fearless and keenly watchful, able to detect danger. It is a worthy, natural guard dog that loves to work and exercise in wide open spaces. Another one of its many talents is working as a herding dog. It may attempt to herd humans and anything else in its sight and need to be taught this is not acceptable. There are places you can take dogs where they can demonstrate herding ability with flocks of sheep. This is an excellent way for them to release energy at the same time working their minds. With enough exercise your Beauceron will be calm. It will be good with dogs it knows and can learn to get along with other dogs and cats. It should not be left alone for long periods of time without exercise. Thorough training with a firm master is a must, along with the proper amount of exercise and a firm pack leader, in order to produce a tranquil, obedient dog. Socialize very thoroughly when young to combat aggressive tendencies and be sure to keep the dog under control when other dogs are present. Teach this dog respect for humans by not allowing it to jump up and not allowing it to enter doorways first. The humans must make the dog heel beside or behind them when walking. It has given outstanding results as a guardian of property, but is at the same time esteemed as a companion dog. The objective in training this dog is to achieve pack leader status. It is a natural instinct for a dog to have anorder in their pack. When we humans live with dogs, we become their pack. The entire pack cooperates under a single leader; lines are clearly defined and rules are set. You and all other humans MUST be higher up in the order than the dog. That is the only way your relationship can be a success. When properly trained and socialized, this is a very good dog and a great family companion. It needs to know who is boss and then it will follow, but keep in mind, this very protective dog will only follow a strong-minded being. If it is stronger minded than you are, it will expect YOU to follow IT. The Beauceron is generally good with children if it sees humans as its authority figures and it has been socialized. It will obey commands from all members of the family. This large energetic breed grows quickly, reaching 40 pounds at only about 3 months of age. It can be overwhelming to a small child. Puppies are very active and slow to mature. The Beauceron should be properly and thoroughly socialized. A Beauceron that has been well socialized and brought up gets along fine under normal circumstances with children, and that also ensures that other dogs and pets will present no problems.

Height, Weight

Height: 24 - 27 ½ inches (32 - 70 cm)

Weight: Up to 110 pounds (50 kg)

Health Problems

The Beauceron is generally a healthy, hardy breed. Some lines are prone to bloat and like any breed over 40 pounds, Beaucerons are prone to hip dysplasia. Ninety-five percent of all breeders in the U.S. breed only hip certified stock.

Living Conditions

The Beauceron will do okay in an apartment if it is sufficiently exercised. They are moderately active indoors and will do best with at least a large yard.

The Beauceron is a working breed that needs a lot of both mental and physical exercise. They do best with some type of job to do. If their bodies and minds are not adequately fulfilled they will be hard to handle and destructive. They are not satisfied with a circling of the block three times a day. They need variety. Take them for regular long walks, during which they can run free off the leash and play (in a safe area). If both of you seem to enjoy it, enroll in a course to train in catch or to compete in agility skill classes (although in competition it is likely to be less successful than other more suitable breeds). Teach this dog to respect humans, heeling on the lead, entering and exiting gate and doorways after the people.

Life Expectancy

About 10-12 years.

Litter Size

About 6 to 7 puppies

The coat of the Beauceron does not require a great deal of attention. An occasional grooming with more attention during the time when the dog is shedding is sufficient. Beaucerons are average shedders.

The Beauceron is rare inside the United States. It is a French herding breed whose oldest records date back to the Renaissance manuscripts of 1578. In 1863 a man named Pierre Megnin differentiated two types of sheepdogs, one with a long coat, which became known as the Briard, and the other with a short coat, which became the Beauceron. In 1863 the Beauceron was shown in the first Canine Exposition in Paris. In 1897 the first shepherd dog club was founded and both the Beauceron and the Briard were accepted into it. Prior to 1889 the Beauceron and Briard had a reputation of being a flock guard who was brave but one who was more incline to snap and bite in defense of its flock. Both breeds’ temperaments were softened through selective breeding. In 1889, the breed name and standard were set. In 1911 a separate breed club was formed just for the Beauceron, officially setting it apart from the Briard. The Beauceron works as a flock guard in open areas protecting sheep along with other livestock. The breed was also used in the military. Ignoring exploding bombs or artillery fire, the dogs were used to run messages, detect mines, pick up trails, support commando actions, find the wounded, and carry food and ammunition to the front lines. The Beauceron, like many sheep herding breeds, is easy to train for tasks beyond care of the flock or herd. His calmness and ability to follow commands without hesitation was well illustrated during both major wars in Europe. Today this serious working dog is still used as a herder, a guard dog and by the French police and army. The breed is gaining popularity in Western Europe and North America as a family watchdog and companion, but they are still rare. Some of the Beaucerons talents are tracking, herding, watchdog, guarding, police work, military work, agility, competitive obedience, French Ring Sport and Schutzhund.

Recognition
  • ACA = American Canine Association Inc.
  • ACR = American Canine Registry
  • AKC = American Kennel Club
  • APRI = American Pet Registry, Inc.
  • DRA = Dog Registry of America, Inc.
  • FCI = Federation Cynologique Internationale
  • NABC = North American Beauceron Club
  • NAPR = North American Purebred Registry, Inc.
  • NKC = National Kennel Club
  • UKC = United Kennel Club

Beauceron registries in the United States include States Kennel Club and United Kennel Club, North American Beauceron Club and the United States Beauceron Alliance. The Beauceron can compete for Beauty and Obedience titles within these organizations. The Beauceron Club of America turned over its registry to the AKC Foundation Stock Service, so the Beauce is now being registered with AKC FSS. Also the United Beauceron Alliance is forming a registry due to the BCA turning over its registry to AKC. Beaucerons are not recognized by the AKC. However AKC is maintaining a recording service called the Foundation Stock Service (AKC FSS) that does include Beaucerons, which is essentially like being registered. You can record litters as well as give out limited recording privileges, which means the offspring cannot be recorded, much like limited registrations. It is the precursor to being recognized by the AKC. It is only a matter of time when AKC decides they have enough stock recorded to make them fully recognized.

IntCH Arc's Un Reve Realise CGCA RA (Camo) the harlequin Beauceron at 8 months old—"Camo is currently competing in AKC Obedience, Rally and Confirmation. She is also training for Agility. And she is a Medical Alert/Mobility Service Dog. Camo has a lot of down time to play with her Dober-siblings and dream of new ways to challenge her owner."

IntCH Arc's Un Reve Realise CGCA RA (Camo) the harlequin Beauceron at 8 months old working as a Medical Alert/Mobility Service Dog.

Abbee the Beauceron at 6 months old—"We got Abbee the Beauceron at 6 months old from a rescue. We were told she was aggressive and unadoptable. She was the total opposite within a week of us having her in our home. She carries all of the traits listed in your info page to the letter! Definitely a breed that is misunderstood, as many protection dogs are. We've put a lot of time and effort into educating ourselves and have been rewarded many times over for doing so by having such a great dog!"

"Abbee the Beauceron at 8 months old working the cattle. She is a true natural."

Abbee the Beauceron at 8 months old working the cattle.

Pony the female Beauceron at 4 years old weighing 80 pounds

Pony the female Beauceron at 4 years old weighing 80 pounds

Azira Le Coeur Pur, 2-year-old harlequin female, Czech Junior champion, Kennel Psi Mysteria

Beauceron puppy at 10 weeks old—"This is Glowing Ember de Nanrox aka Ember pictured at 10 weeks old. She is a very active puppy that enjoys playing with all sorts of toys and gets along well with the other animals in the house including other dogs, cats and chinchillas. She is very smart and learns fast with positive reinforcement and follows her humans anywhere they go. When she is old enough she will mostly participate in agility."

"Classie ‘Ellita’ de Nanrox at 10 months lives in Quebec, Canada where she does very well in cold temperatures with her double coat. She is a great guardian and protector but warms up quickly to people when they are properly introduced. She is very obedient and intelligent."

Taz the Beauceron at 3 1/2 years old catching a Frisbee—"Taz started out with a good home and then his family ran into difficulties, so the breeder took him back as a rescue which is how we got him for our family. He excels in agility, herding, Frisbee and tracking. Taz is good in all weather conditions as we have a home in Colorado and Arizona. Like all Beaucerons, he is somewhat aloof to strangers, but when he gets comfortable, he becomes a licking machine."

Haunter the Beauceron at 2 years old (UKC CH. Wandering Spirit Vom Wildweg CGC)—"There is only one breed of dog that can do it all. Herding, Protection, Agility, Obedience, Drafting, Schutzhund. Tracking, Service Dog, Police K9, Flyball…. Introducing the Beauceron."

"Leo" Uscar des Ombres Valeureux, photo at 10 months old, Multiple AKC "Best in Show" Misc. Class., bred abd owned by Debbie Skinner, Les Ombres Valeureux Beauceron

"Cleo" (Leo's sister), showing natural ears on a Beauceron, bred by Debbie Skinner, Les Ombres Valeureux Beauceron

Larzac du Jardin de Sarah (male, ), photo courtesy of L'élevage de Beaucerons du Jardin de Sarah

Fiona de Ker Gal (female) with Franck and her brand new puppies, photo courtesy of L'élevage de Beaucerons du Jardin de Sarah

"Massaï du Jardin de Sarah (female)—"This photo was taken the day she won her first CACIB, when she was only 15 months old." Photo Courtesy of L'élevage de Beaucerons du Jardin de Sarah

"Ch. Wandering Spirit Vom Wildweg CGC "Haunter" is a UKC Best in Show Winner; when not in the conformation ring he enjoys practicing agility."

Ch. Wandering Spirit Vom Wildweg CGC "Haunter" is a UKC Best in Show Winner

Ch. Wandering Spirit Vom Wildweg CGC "Haunter" is a UKC Best in Show Winner

Breeders

The Material contained herein may not be reproduced without the prior written approval of the author. Contents & Graphics Copyright © Dog Breed Info Center® (C) 1998- . All Rights Reserved. Our work is not Public Domain.

Beauceron

Beaucerons are big but graceful herders immediately recognized by their dark black coats with squirrel-red markings, including their trademark red stockings. They’re also seen in a black-gray-tan coat. Standing as high as 27.5 inches at the shoulder, Beaucerons are in all ways balanced, moderate dogs, immensely strong and seemingly indestructible but never clunky or plodding. The long head is well chiseled, and the dark brown eyes project an expression the breed’s fans describe as frank and confident.

  • Personality: Smart, obedient, gentle; reserved with strangers, loving and eager to please with preferred humans
  • Energy Level: Very Active; Powerful, athletic, and very clever, Beaucerons needs lot of physical and mental challenges
  • Good with Children: Better with Supervision
  • Good with other Dogs: With Supervision
  • Shedding: Frequent
  • Grooming: Weekly
  • Trainability: Responds Well
  • Height: 25.5-27.5 inches (male), 24-26.5 inches (female)
  • Weight: 70-110 pounds
  • Life Expectancy: 10-12 years
  • Barking Level: Barks When Necessary

meet theBeauceron

Did you know?

The Beauceron is a dog of the lupoid (wolf) type.

How similar

Breed History

The Beauceron was officially recognized by the AKC.

Learn more about the Beauceron breed standard.

at aGlance

Energy & Size

AKC Dog Ranking

Personality

  • Faithful
  • Gentle
  • Obedient
Smart, obedient, gentle; reserved with strangers, loving and eager to please with preferred humans.

NATIONAL BREED CLUB

theBreed Standard

Embed the breed standard on your site.

Download the complete breed standard or club flier PDFs.

Click the box above and use

Cmd + C or Ctrl + C

to add this code to your site/blog.

Adjust the height and width as necessary.

Show off your love for the Beauceron!

General Appearance

The ideal Beauceron is a well balanced, solid dog of good height and well muscled without heaviness or coarseness. The whole conformation gives the impression of depth and solidity without bulkiness, exhibiting the strength, endurance and agility required of the herding dog. He is alert and energetic with a noble carriage. A formidable dog with a frank and unwavering expression, he always demands respect wherever he goes. Male dogs are characteristically larger throughout with a larger frame and heavier bone than bitches. Bitches are distinctly feminine, but without weakness in substance or structure. The Beauceron should be discerning and confident. He is a dog with spirit and initiative, wise and fearless with no trace of timidity. Intelligent, easily trained, faithful, gentle and obedient.

The head is long, well chiseled with harmonious lines without weakness. The head must be in proportion with the body, measured from the tip of the nose to the occiput it is about 40 percent of the height at the withers. The height and width of the head are each slightly less than half its total length. The skull and muzzle are of equal length. Expression - The gaze is frank, alert, and confident. Eyes - The eyes are horizontal and slightly oval in shape. The eyes must be dark brown, never lighter than dark hazel. For the Harlequin, walleye is acceptable.

Neck: The neck is muscular, of good length, united harmoniously with the shoulders, enabling the head to be carried proudly while standing in an alert posture. Topline - The back is straight and strong. The withers are well defined. The loin is broad, short and muscular. The croup is well muscled and slightly sloped in the direction of the attachment of the tail. Body - The length of the body from the point of the shoulder to the point of the buttock is slightly more than the height of the dog at the withers. Chest - The chest is wide, deep, long, and descends to the point of the elbow. The girth of the chest is greater than the height at the withers by more than 20 percent. Ribs - The ribcage extends well back with long, flexible, and moderately curved ribs. The abdomen is moderately drawn up but still presents good volume.

Forequarters

The construction of the forequarters is of the utmost importance, determining the dog's ability to work and his resistance to fatigue. The legs are vertical when viewed from the front or in profile. Shoulder - The shoulders are moderately long, muscular but not loaded, with good layback. Forearm - The forearms are muscular. Feet - The feet are large, round, and compact with black nails. The pads are firm yet supple.

Outer coat is 1¼ to 1½ inches, coarse, dense and lying close to the body. It is short and smooth on the head, ears and lower legs. The hair is somewhat longer around the neck. The tail and back of thighs are lightly fringed. The undercoat is short, fine, dense and downy, mouse gray in color and does not show through the outer coat. The Beauceron is exhibited in the natural condition with no trimming. Disqualification - Shaggy coat.

Hindquarters

The angulation of the hindquarters is balanced with the forequarters. The hindquarters are powerful, providing flexible, almost tireless movement. They are vertical when viewed from profile and from behind. Legs - The thighs are wide and muscled. Hock joint is substantial, not too close to the ground, the point situated roughly at ¼ the height at the withers, forming a well open angle with the second thigh. Metatarsals are upright, slightly further back than the point of the buttock. When viewed from behind, metatarsals are perpendicular to the ground and parallel to each other. Feet - The feet are large, round, compact, and the rear toes turn out very slightly. Dewclaws - Double dewclaws form well separated "thumbs" with nails, placed rather close to the foot. Disqualification - Anything less than double dewclaws on each rear leg.

BeauceronCare

Good nutrition for Beaucerons is very important from puppyhood to their senior years.

The breed's short coat does not require extensive grooming.

Very Active; Powerful, athletic, and very clever, Beaucerons needs lot of physical and mental challenges.

Beaucerons are generally a healthy and hardy breed.

Beauceron

Filter by Product Type

Product Type

Binding

Collectible Attributes

First Edition (7)

Seller-Supplied Images (51)

Not Printed On Demand

Free Shipping

Free UK Shipping (132)

Seller Location

Seller Rating

star star star star star and up (430)

star star star star star and up (426)

star star star star star (337)

I Just Wanna Journal and Pet My Beauceron: Puppy Books for Kids, 6 X 9, 108.

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Diets Matter: Dog Food Home Made, Blank Recipe Cookbook, 7 X 10, 100.

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron January Notebook Beauceron Record, Log, Diary, Special Memories, to.

Global Pet Care International, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Love Your Beauceron and Play Sudoku Beauceron Sudoku Level 1 of 15

Loving Puzzles, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Tricks Training Beauceron Tricks and Games Training Tracker and Workbook.

Global Training, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Tricks Training Beauceron Tricks and Games Training Tracker and Workbook.

Global Training, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Tricks Training Beauceron Tricks and Games Training Tracker and Workbook.

Global Training, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Happy Birthday Cards: Do It Yourself

Createspace Independent Publishing Platform, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Stickers: Do It Yourself

Createspace Independent Publishing Platform, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Activities Beauceron Tricks, Games and Agility. Includes: Beauceron.

Createspace Independent Pub, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Training Guide Beauceron Training Book Includes: Beauceron Socializing.

Createspace Independent Publishing Platform, 2015. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Ornaments: Color-Cut-Hang

Createspace Independent Publishing Platform, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Leash Up's 101 Reasons I Love My Beauceron: A Journal to Record All the.

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Dog Close Up Journal: 150 Page Lined Notebook/Diary

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Awesome Beauceron Dog Journal: 150 Page Lined Notebook/Diary

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron: Artified Pets Journal/Notebook/Diary 160 Pages

Createspace Independent Publishing Platform, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Coloring Calendar

2015. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Memory Game: Color - Cut - Play

2015. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Christmas Cards: Do It Yourself

2015. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Valentineandapos;s Day Cards: Do It Yourself

ST PAUL PR, 2015. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

Beauceron Activities Beauceron Tricks, Games and Agility. Includes

Global Pet Care International, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

The Beauceron Dog Journal: 150 Page Lined Notebook/Diary

2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 3 to 5 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Dog Journal Beauceron

Createspace Independent Publishing Platform, 2017. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000.

The Dog of the North

TOR, 2009. Softback. Condition: Fine. Dust Jacket Condition: No dustjacket. First (Thus). First printing of the Tor paperback edition with a full 1 to 9 number sequence. Comes complete with the publisher's publicity handout. Unread. There is some very slight damage to the title page - two very small tears at the top of the page. Author's debut novel. "Winter on the lawless plains of the Emmenrule. En route to her wedding in the fortified city of Croad, the beautiful Lady Isola is kidnapped. What is worse, her captor is the infamous Beauceron. But, ruthless as he may be, Beauceron is no ordinary brigand: it is his life's ambition to capture Croad.

Beauceron . Beauceron Complete Owners Manual. Beauceron Book for Care, Costs.

Pesa Publishing Beauceron Dog, 2018. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Guide Beauceron Guide Includes

Global Pet Care International, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Beauceron Training Guide Beauceron Training Includes

Global Pet Care International, 2016. PAP. Condition: New. New Book. Delivered from our UK warehouse in 4 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000.

Unglaublich! 23 Heilkraeutertipps Fuer Meinen Hund: Hundebesitzer Erzaehlt Seine.

Createspace Independent Publishing Platform, United States, 2015. Paperback. Condition: New. Language: German . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Unglaublich! 23 Heilkrautertipps fur meinen Hund Hundebesitzer erzahlt seine positiven Erfahrungen mit Heilkrautern fur seinen Hund BO. Zu Beginn ein Vorwort: Sie sehen gerade meine uberarbeitete Neuauflage von Buch 23 Heilkrauter fur meinen Hund im schwarz - wei Format. Vieles wurde verandert und erweitert. Das Cover neu gestaltet. Wie von einigen Kritikern gewunscht, habe ich die Anzahl der Krauter - Bilder in diesem E-Book erhoht. Fur fast jedes Kraut gibt es als Orientierungshilfe eine.

Unglaublich! 23 Heilkraeutertipps Fuer Meinen Hund: Hundebesitzer Erzaehlt Seine.

Createspace Independent Publishing Platform, United States, 2015. Paperback. Condition: New. Language: German . Brand New Book ***** Print on Demand *****.Unglaublich! 23 Heilkrautertipps fur meinen Hund Hundebesitzer erzahlt seine positiven Erfahrungen mit Heilkrautern fur seinen Hund BO. Zu Beginn ein Vorwort: Sie sehen gerade meine uberarbeitete Neuauflage von Buch 23 Heilkrauter fur meinen Hund im schwarz - wei Format. Vieles wurde verandert und erweitert. Das Cover neu gestaltet. Wie von einigen Kritikern gewunscht, habe ich die Anzahl der Krauter - Bilder in diesem E-Book erhoht. Fur fast jedes Kraut gibt es als Orientierungshilfe eine Aufnahme.

Beauceron January Notebook Beauceron Record, Log, Diary, Special Memories, to.

Global Pet Care International, United States, 2016. Paperback. Condition: New. Language: English . Brand New Book ***** Print on Demand *****. This is a must have notebook for all fans and owners! Never miss a moment with this beautiful academic notebook, journal and diary. Free your mind and document all of your special moments, progress, tasks to do, and much more. Treat yourself, and others to this wonderful lined pad.

Can't Find What You're Looking For?

Create a Want

If you know the book but don't find it on AbeBooks, we can automatically search for you as new inventory is added. If it's out there, we'll find it for you!

Visit BookSleuth

Forgotten the title or the author of a book? Our BookSleuth is specially designed for you.

Beauceron hund

dhd24 ist eines der führenden Kleinanzeigenportale Deutschlands. Im Folgenden finden Sie eine kleine Auswahl von Anzeigen zum Thema "Beauceron".

Kleinanzeigen / Anzeigen bei dhd24.com (Tiermarkt)

45 Ergebnisse - Anzeige von 1-30

Wir sind eine kleine Zuchtstätte der Französischen Schäferhunderasse Beauceron. Im zukünftigen Zuhause unserer Welpen sollten die Welpen Familienmitglieder sein. Die neuen Besitzer dürfen uns gerne schon vor dem Wurf [. ]

1.300,- | 64397 Modautal

Wir müssen unsere Hunde Dame (9)Umstände halber abgeben. Sie ist Kinderlieb und braucht eine klare Führung. Sie versteht sich nicht mit Kleintiere aller Art. Näheres gerne auch telefonisch.

150,- | 28777 Bremen

Sehr temperamentvoller, lauffreudiger, sportlicher Junghund, geb. 06/2016, nicht kastriert. Er ist ausgesprochen freundlich und sehr verschmust. Anfangs zeigt er sich eher schüchtern, ist aber frech, fordernd und braucht [. ]

2.200,- | 86150 Augsburg

Ates

Beauceron-DSH-Mix männlich/kastriert Geb: 29.01.2017 Da das Frauchen leider ihre Wohnung verloren hatte musste Ates zu uns ziehen. Der hübsche Rüde zeigt sich gerade am Anfang eher unnahbar und unsicher. Bei Interesse muss [. ]

k.A. | 60386 Frankfurt am Main

Umstände halber müssen wir uns von unserer kleinen Hündin trennen. Sie ist am 23.06.17 geboren und hat FCI Papiere aus Frankreich. Sie ist Kinderlieb und sehr folgsam. Sie wäre Ideal für den Hundesport/ Agility Wir würden [. ]

1.300,- | 28777 Bremen

In unserem Zwinger 'Des Bouches du Weser' kamen am 25.01.2018 zehn gesunde, noir et feu (schwarz/rot) Beauceron-Welpen auf die Welt (6 Rüden und 4 Hündinnen). Die Welpen wachsen bei uns im Haus mit einem [. ]

850,- | 28307 Bremen

Gipsy, Beauceron-Mix männlich/kastriert geb. ca. 05/2013 Größe: ca. 63 cm Der hübsche Gipsy verliert leider sein Zuhause, da seine Familie ihm nicht die Zeit widmen kann, um ihn körperlich wie auch geistig auszulasten. Er [. ]

k.A. | 81475 München

HERMES - sehr anhänglich - Beauceron-Rüde reinrassig, 5 Jahre, geb. 29.01.2012 , SH 65 cm, ca. 50 kg kpl. geimpft, gechippt, kastriert. - wartet in Frankreich ! - Hermes verliert sein Zuhause weil sein Herrchen ins Ausland [. ]

k.A. | 47906 Kempen

Beauceron Zwinger "of Gabreta Forest" hat Welpen(Rüden und Hündinnen),geb. am 22.11.2017, Farbe schwarz mit loh, schön in Typ und Farbe.Seine Eltern sind gesund und hat wunderschönes Exterieur und sind erfolgreich on [. ]

880,- | 34021 Janovice nad Úhlavou

Beauceron Zwinger le Coeur Pur geben Welpen aus Arbeitskombination. Wir erwarten Welpen für Sport, Zucht, Shows und auch für Familienmitglieder. Zucht-Service ist an der Tagesordnung. Welpen haben in den Pedigrees viele der [. ]

1.300,- | 60200 Brno

Beauceron Zwinger le Coeur Pur geben Welpen aus Arbeitskombination. Wir erwarten Welpen für Sport, Zucht, Shows und auch für Familienmitglieder. Zucht-Service ist an der Tagesordnung. Welpen haben in den Pedigrees viele der [. ]

1.400,- | 60200 Brno

Schwarz-w-ora Retrieverleine Moxonleine Leine Millan Briard Beauceron Ca de Cairn Canaan Corso Cesky

-------------------------------------------------------------------- LAGERVERKAUF --- für Selbstabholer . 10 % Rabatt . ab einem Einkauf von 50,- EUR . 15 % RABATT . (ausgenommen Bücher, Futter [. ]

12,- | 40667 Meerbusch

Khaki-beige Retrieverleine Moxonleine Leine Millan Briard Beauceron Ca de Cairn Canaan Corso Cesky

-------------------------------------------------------------------- LAGERVERKAUF --- für Selbstabholer . 10 % Rabatt . ab einem Einkauf von 50,- EUR . 15 % RABATT . (ausgenommen Bücher, Futter [. ]

12,- | 41747 Viersen

Futterdummy mit Wurfseil Dummy Hundespielzeug Hundetraining Kelpie Shepherd Bearded Collie Beauceron

---------- Werden Sie Groß- / SAMMELBESTELLER bei uns . Ab einer Bestellung von 50,- EUR erhalten Sie 15 % RABATT (ausgenommen Bücher, Futter von Royal Canin/Eukanuba und reduzierte Ware) . weitere [. ]

13,- | 70173 Stuttgart

Zwinger Station 'Kotrcuv mlýn" von CZ bietet Welpen von Rassehunde - Beauceron. Geboren am 11.1.2018 Vater : Esmian le Coeur Pur -RTG HD A / A , ED 0/0 , spondyloza 0. Prüfung : BH , ZZO , ZM , ZZO1 ,ZVOP , SPr1 , SPr2 [. ]

1.100,- | 798 23 Obedkovice

Grüne Hundeleine Zugstop Kelpie Shepherd Bearded Collie Beauceron Schäferhund Hirtenhund Berger de

---------- Werden Sie Groß- / SAMMELBESTELLER bei uns . Ab einer Bestellung von 50,- EUR erhalten Sie 15 % RABATT (ausgenommen Bücher, Futter von Royal Canin/Eukanuba und reduzierte Ware) . weitere [. ]

16,- | 79098 Freiburg im Breisgau

Eltern: Hiroshima du Stuyverveld, Cotation 4 im Frankreich, HD-A, CSAU RIng 3 Leann Chayenne de la Fiere Maison Cotation 2 im Frankreich, HD-A, BH Obedience 1

950,- | 9944bk nieuwolda

Kennel De Trappist has puppies. Old blood line, strong character, fantastic morphology. In our Kennel present grand grand mother and grandmother. Health, beauty and work ability. Puppies are siutable for active family! [. ]

1.400,- | Zadar 23000

Hallo, Ich muss meinen geliebten Vierbeiner leider abgeben da ich leider die nötigen Zeit nicht mehr auftreiben kann (Scheidungsgrund). Ich heiße Tyler bin 4,5 Jahre alt und bin ein Beauceron-Mix Rüde. Ich vertrage mich mit [. ]

50,- | 66115 Saarbrücken

Name: Junior Rasse: Beauceron-Mix Geschlecht: männlich Alter: März 2015 Schulterhöhe: 60 cm Krankheiten: keine Blutanalyse vom 5. Januar 2017: kein Befund (negativ getestet auf die Mittelmeerkrankheiten Leishmaniose, [. ]

k.A. | 79263 Simonswald

Name: Dagui Geboren am: 10.09.2013 Grösse: 60 cm Rasse: Beauceron Mischling Aufenthalt: Zaragoza, Hundepension Ich heisse Dagui und bin ein Beauceron Mischling, der lange Zeit in der Perrera Huesca ausharren musste. [. ]

k.A. | 78166 Donaueschingen

Rex, der Beauceron-Schäferhund Mix Rüde, wurde am 1.11.2005 geboren und befindet sich im Tierheim Amance (F), ca. 95 km von Saarbrücken. Hallo, ich bin Rex, ein Hund, der Menschen gegenüber hyperanhänglich ist, das heißt, [. ]

k.A. | 54770 Amance

Ich heiße Larry und bin ein Beauceron evtl. -Mix-Rüde, 2007 geboren, kastriert. Anfangs habe ich mich hier von meiner besten Seite gezeigt und man meinte, ich könne kein Wässerchen trüben, aber meine Menschen hier haben mich [. ]

k.A. | 60318 Frankfurt/Main

Rex, der Beauceron-Schäferhund Mix Rüde, wurde am 1.11.2005 geboren und befindet sich im Tierheim Amance (F), ca. 95 km von Saarbrücken. Hallo, ich bin Rex, ein Hund, der Menschen gegenüber hyperanhänglich ist, das heißt, [. ]

k.A. | 54770 Amance

Die Elterntiere können beide besichtigt werden. Wir sind in Erwartung. und suchen eine Lebensstellung in einer Familie oder Einzelperson die sich der Aufgabe bewusst ist mich gros zu ziehen und den Rest meines Lebens mit mir [. ]

1.800,- | 73760 ostfildern

In Spanien Wenn man Misha das erste Mal sieht, denkt man: was für ein unglaublich filigraner kleiner Hund! Doch eigentlich ist sie gar nicht soo klein, nur ist sie optisch eine Art Miniaturausgabe eines Dobermann oder [. ]

k.A. | 34519 Diemelsee

In Spanien Der stattliche Crom war nicht zu übersehen, als er – vermutlich ausgesetzt von seinen Vorbesitzern – die Landstraße nach Blanes entlangschnürte. Allerdings war er von seinem unfreiwilligen Leben als Streuner [. ]

k.A. | 34519 Diemelsee

Wir nehmen Reservierungen für Beauceron Welpen black and tan und Harlekin. Welpen geeignet für Zucht und Ausstellung oder Arbeit. Wir erwarten die Qualität Welpen mit einem schönen sperrigen Körperbau, tiefe Bräune, dicke [. ]

1.200,- | 53375 Holice

Wir haben Welpen Rude zu verkaufen :-) Welpen wird haben Stammbaum, Chip, alle Geimpft und auch Euro-pass. Seinen Eltern sind gesund beide haben HD A, ED 0, OCD - neg., Spondy.- neg und beide sind auch sehr erfolgreich on [. ]

1.000,- | 92555 Vinohrady nad Vahom

Wir haben 2 Welpen Ruden zu verkaufen :-) Welpen wird haben Stammbaum, Chip, alle Geimpft und auch Euro-pass. Seinen Eltern sind gesund beide haben HD A, ED 0, OCD - neg., Spondy.- neg und beide sind auch sehr erfolgreich on [. ]

1.000,- | 92555 Vinohrady nad Vahom

Gesamten Kleinanzeigenmarkt durchsuchen:

Verwandte Tags

Im Kleinanzeigenmarkt von dhd24 können Sie kostenlos Kleinanzeigen aufgeben und Anzeigen aus den Rubriken Antiquitäten, Kunst, Sammlungen, Auto & Motorrad, Dienstleistungen, Elektronik & Unterhaltung, Essen & Trinken, Familie, Haus & Garten, Immobilien, Büro & Geschäft, Kontaktanzeigen, Mode, Wellness & Beauty, Reise & Freizeit, Stellenmarkt, Tauschen, Finden, Sonstiges und Tiermarkt lesen. Oder Sie suchen regional (in Bundesländern: Baden-Württemberg, Bayern, Berlin, Brandenburg, Bremen, Hamburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland, Sachsen, Sachsen-Anhalt, Schleswig-Holstein, Thüringen) Ihrer Stadt nach passenden Kleinanzeigen: München, Hamburg, Berlin, Köln, Stuttgart, Frankfurt, Dortmund, Düsseldorf, Bremen, Essen, Hannover, Dresden, Leipzig.

dhd24 - Kleinanzeigen (Kaufen/Verkaufen), Infos, Videos, Bilder, Blogs & Foren zum Thema Beauceron

Beauceron gebraucht kaufen | 23.02.2018 10:23:00 | Checksum: 47158aa81ef

Beauceron

Beauceron дr en utmдrkt gjeterhund. Till skillnad frеn herde hundar att skydda besдttningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Beauceron дr en utmдrkt vakthund. Detta дr en typ av vakthund Sharp vakthundar och дr avsedda att vara avskrдckande och eventuella angrepp.

Beauceron var fцds upp i Frankrike.

Beauceron skjul genomsnittlig. Den krдver liten stell av pelsen.

Rasen krдver en god del av fysisk trдning.

Hundar kan vara misstдnksam och pе sin vakt цver frдmlingar. Kan vara nеgot aggressivt цver andra hundar. Dessa hundar дr barnvдnlig och дr utmдrkt i barnfamiljer.

Godkдnda kennelklubbar: Beauceron дr medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». Fédération Cynologique Internationale mдrk fцr beauceron дr 44 och den ble lдgt till FCI databas 2006-10-25. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar».

Beauceron struktur: Beauceron дr en stor hund. Mдn дr sе hцg som 61 til 71 centimeter hшy. Honor дr sе hцg som 61 til 69 centimeter hшy. Mдn vдger 41 til 45 kg tunga. Honor дr sе tung som 36 til 41 kg tunga. Beauceron har stora stеr upp цron. Benen дr vanligtvis relativt lеng. Beauceron har en relativt gemensamma byggnad. Halen дr av genomsnittlig lдngd och hдngande. Den har en genomsnittlig lengde pе sin nдsa. Pдlsen pе beauceron дr halvlеng.

Mer information om beauceron: Fцrvдntat еlder fцr en beauceron дr 10 till 12 еr. Beauceron дr vanligtvis inte omfattande е snoka upp till salu. Beauceron kallas ibland Berger de Beauce. American hunderaser namn pе beauceron дr Beauceron.

Beauceron bilder

Liknande hundraser

Listan nedan visar nеgra andra hundraser med samma egenskap som beauceron:

Anvдnd vеr sцkfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Schwäbische Beauceron

Montag, 12. Februar 2018

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag für unseren A-Wurf

Dienstag, 30. Januar 2018

Happy B-Day liebe D-Chens

Dienstag, 21. November 2017

Reichshoffen 2017

Dienstag, 10. Oktober 2017

Happy birthday liebe C-Chens

Samstag, 22. Juli 2017

Happy Birthday Bastiénne, Bagatelle, Odin und Blake

Samstag, 15. Juli 2017

Happy birthday lieber Charly

Donnerstag, 16. März 2017

Wurf- und Arbeitstreffen 2017

Wir laden Euch alle recht herzlich ein an unserem ersten Wurftreffen dieses Jahr teilzunehmen,

Unser erstes Wurftreffen findet Sonntag den 11. Juni 2107 ab 10 Uhr auf dem Gelände des Hundevereines Bad Mergentheim statt.

Die Bewirtung erfolgt wieder durch uns.

Brokkoli, Karotten mit Cheddarkäse Suppe und Brot.

Kaffee und Kuchen.

besteht diesmal die Möglichkeit, natürlich nur wer möchte, bei Volker und mir ins Mantrailing rein zu schnuppern. Wir zeigen Euch gerne diese Art von Nasenarbeit und eine optimale Auslastung für Euren Hund und auch für Euch.

Wir haben genügend Geschirre so dass wir mit Sicherheit eins haben das einigermaßen passt. Entsprechende Leinen sowieso.

Natürlich gibts auch Theorie für die Hundeführerin oder den Hundeführer am Anfang. Lasst Euch in diese faszinierende Welt der Nasenarbeit entführen. Ihr werdet staunen was Eure "Nasen" Vierbeiner so alles leisten können.

Wer ins Mantrailing reinschnuppern möchte bringt bitte eine besondere Belohnung mit. Etwas was es sonst nicht gibt und das in ausreichender Menge.

Außerdem lädt das umliegende Gelände zu schönen Spaziergängen, auch längeren, ein.

Wir freuen uns auf Euch.

Dabei waren Disara mit Gaby, Samu mit Beate, D'Isebau mit Thomas, Thomas und Herrmann. Dann natürlich wir mit Charly, Claire, Adaliz, Catano und Dayjana.

Wir sagen ganz herzlichen Dank für den gemeinsamen Tag mit Euch. Es war so schön Euch alle wieder zu sehen.

Der Wettergott hat es mit uns an diesem Tag so was von gut gemeint. Im Schatten konnten wir es gut aushalten. Der ständige leichte Wind war sehr angenehm. Die Hundis durften eine kalte Dusche genießen, da es doch sehr, sehr heiß war.

Es hat uns sehr gefreut, dass alle Anwesenden unser Angebot ins Mantrailing reinzuschnuppern wahrgenommen haben und dass es so gut angekommen ist. Vielen Dank an Euch.

D'Isabeu hatte ja schon etwas Erfahrung im Mantrailing. Für Disara und Samu war es ganz neu. Aber D'Isabeu hat auch nach der langen Pause nix verlernt. Auch Disara und Samu waren voll dabei.

Fazit: Es hat allen so gut gefallen, dass wir in den Sommerferien speziell einen Termin für einen gemeinsamen Tag fürs Mantrailing finden werden. Vorbereitungen laufen schon.

Disara und Frauchen.

Samu und Frauchen

Auch ein großes Lob an die Hundeführer. Für einige war es das erste Mal wie für eure Hunde auch. Hut ab. Gut gearbeitet.

Diejenigen die schon einen kleinen Vorsprung hatten - sehr schön. Richtig gut.

Blog-Archiv

  • ▼ 2018 (2)
    • ▼ Februar (1)
      • Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag für unseren .
    • ► Januar (1)
  • ► 2017 (8)
    • ► November (1)
    • ► Oktober (1)
    • ► Juli (2)
    • ► März (2)
    • ► Februar (1)
    • ► Januar (1)
  • ► 2016 (11)
    • ► Dezember (1)
    • ► Oktober (2)
    • ► Juli (2)
    • ► Juni (1)
    • ► Mai (1)
    • ► April (1)
    • ► März (1)
    • ► Februar (2)
  • ► 2015 (6)
    • ► November (1)
    • ► Oktober (2)
    • ► Juni (1)
    • ► Mai (1)
    • ► Januar (1)
  • ► 2014 (4)
    • ► Oktober (2)
    • ► Juni (2)
  • ► 2013 (2)
    • ► Mai (1)
    • ► April (1)
  • ► 2012 (1)
    • ► November (1)

Sämtliche Bilder und Texte sind Eigentum des Betreibers des Blogs. Es dürfen keine Bilder, Texte oder Textpassagen kopiert,gespeichert, vervielfältigt oder anderweitig verwendet werden. Sie dürfen nur mit unserer vorherigen Erlaubnis (unter Quellenangabe) kopiert, gespeichert, weitergeleitet, vervielfältigt oder verwendet werden. Ansonsten behalten wir uns vor rechtliche Schritte einzuleiten.

Beauceron : tout savoir sur cette race de chien

Le gentilhomme campagnard, c'est ainsi que Colette définissait le Bauceron. Il s'agit d'un chien ployvalent, robuste et fier. Appelé aussi Berger de Beauce ou Bas-rouge, ce chien est un compagnon formidable pour toute la famille auprès de laquelle il sera toujours ravi de se dépenser !

Le Beauceron et les autres

Est-il sociable, aime-t-il la compagnie des autres chiens ?

Avec l’humain le Beauceron est un chien sociable, avec quelques fois une pointe de méfiance due à ses origines bergères.

La cohabitation avec les chats est-elle possible ?

Comme avec pratiquement toutes les races de chiens, c’est bien sur possible à condition de faire les présentations ou mieux de les élever ensemble.

Conseillerez-vous à une famille avec enfants d’adopter un Beauceron ?

Je vends 95 % de mes chiots dans des familles et tout c’est toujours bien passé. Le Beauceron est un berger votre famille c’est son « troupeau ». En balade vous le verrez faire la navette entre vous et les enfants, si ceux-ci s’éloignent un peu trop.

Son caractère, son mode de vie

Un chien sportif ou patachon ?

Le Beauceron est un sportif, il se fait remarquer dans de nombreuses disciplines canines : ring, obé, pistage, agility, canicross etc…et bien sur le travail sur ovins ou bovins. Avec une bonne éducation, ce coureur et protecteur sera l’accompagnant idéal pour votre footing.

Eder - Elevage de Pérouet

Un chien plutôt affectueux ou sauvage ?

Le Beauceron est un « pot de colle », très attaché à son maître et à sa famille. Un peu brutal dans ses démonstrations d’affection quand il jeune, il saura avec l’âge se poser à côté de vous et chercher la main caressante du maître.

Un chien chasseur ?

Non il n'est pas du tout chasseur.

Un bon chien de garde ?

Le Beauceron est naturellement gardien ! C’est un des plus grand Bergers français et de par sa statique et sa rusticité il est dissuasif derrière un portail et il le sait !

En appartement, c’est possible ? Supporte-t-il la solitude ?

Ce n’est pas l’endroit idéal pour un Beauceron, il a besoin d’espace. Mais il peut vivre en appartement avec un maître présent qui lui offrira de longues balades journalières..

Est-il adapté à la vie en ville ?

Le beauceron est un polyvalent, bien sur il préfèrera courir derrière un troupeau de brebis, du moment qu’il accompagne son maître la ville lui ira. Mais la campagne est son lieu de prédilection.

Ses plus grandes qualités ?

C’est un polyvalent, il est intelligent, il apprend vite, il est rustique et robuste .

Hinx et Fax - Elevage de Pérouet

Ses défauts ?

C’est un chien formidable, je ne peux pas lui trouver de défauts. Juste un peu têtu quelques fois, preuve de son caractère et de sa fierté.

Son physique, sa santé

Ses caractères physiques

Le standard de la race le décrit comme un chien de forte taille, solide, rustique, puissant, bien charpenté et musclé, sans lourdeur. Expression bergère à abord franc, équilibré et sans peur. De plus il possède un double ergot aux pattes arrières, caractéristique de la race.

Des problèmes de santé spécifiques ?

La race ne possède aucun problème de santé spécifique. Il est a noté que comme dans toutes les grandes races le Beauceron peut être touché par la dysplasie coxo-fémorale, (très peu dans notre race) d’où l’intérêt de choisir un chiot issu de parents dépistés et indemnes.

Une alimentation spéciale ? Une tendance au surpoids ?

De part sa croissance rapide le Beauceron doit recevoir une alimentation haut de gamme et bien équilibrée. Avec une bonne hygiène de vie et une activité physique le Beauceron restera un bel athlète aux lignes harmonieuses.

Son éducation

Un conseil d’éducation ?

Le Beauceron doit commencer l’éducation vers 4 mois, gentiment sans brutalité et en souplesse.

  • Aimeriez-vous avoir un Beauceron ?

    Plus de photos de chiens

    Quand je lis cette description je vois qu'il a pris beaucoup du beauceron.

    C'est effectivement un chien très sportif, toujours avec son ballon et même après ses 3 ballade de 45min quotidienne il en redemande encore.

    Le seul point ou il ne ressemble pas à la description c'est qu'il n'est pas très câlin ni pot de colle au contraire.

    Et je confirme c'est bien un chien têtue, heureusement Falkor à pris la gourmandise du labrador du coup avec un biscuit ça lui passe vite ^^

    Beauceron

    Racebeskrivelse for hunden Beauceron

    hunden Beauceron Beauceron er den ene af fire franske hyrdehunderacer og den eneste korthårede. Beauceron stammer fra La Beauce sletten nær Paris. Racen blev brugt til vildsvinejagt og senere som hyrde- og vogterhund for store fåreflokke. Den blev også brugt som politi- og militærhund under første og anden verdenskrig. Den bar meddelser til fronten og transporterede forsyninger. Idag bruges Beauceron som hyrdehund, men også som lydigheds- og blinde- og spore- og vagthund. Altså en meget alsidig race, der er meget populær i dens hjemland. Beauceronen er ikke en begynderhund, den kræver en fast opdragelse for at kunne fungere som familiehund. Den er stærk, intelligent og elsker at arbejde. Dette betyder et stort motionsbehob og beskæftigelse. Den skal socialiseres fra unghund, da den er meget territorial og beskytter sin familie med stor iver. Størrelse: Hanner: 65 - 70 cm Tæver: 61 - 68 cm Pels: Kraftig, kort, tyk og tætliggende dækpels. Kort, fin, tæt og dunagtig underuld, helst musegrå. Farve: Sort med røde aftegninger og blå-broget med røde aftegninger. Hvid brystplet tilladt. pelsen kræver minimal pleje.

    • Danmarks største hundeportal
    • Opret gratis konto
    Sæt denne race til salgSe annoncer for denne race

    Racebeskrivelse for hunden Beauceron

    hunden Beauceron Beauceron er den ene af fire franske hyrdehunderacer og den eneste korthårede. Beauceron stammer fra La Beauce sletten nær Paris. Racen blev brugt til vildsvinejagt og senere som hyrde- og vogterhund for store fåreflokke. Den blev også brugt som politi- og militærhund under første og anden verdenskrig. Den bar meddelser til fronten og transporterede forsyninger. Idag bruges Beauceron som hyrdehund, men også som lydigheds- og blinde- og spore- og vagthund. Altså en meget alsidig race, der er meget populær i dens hjemland. Beauceronen er ikke en begynderhund, den kræver en fast opdragelse for at kunne fungere som familiehund. Den er stærk, intelligent og elsker at arbejde. Dette betyder et stort motionsbehob og beskæftigelse. Den skal socialiseres fra unghund, da den er meget territorial og beskytter sin familie med stor iver. Størrelse: Hanner: 65 - 70 cm Tæver: 61 - 68 cm Pels: Kraftig, kort, tyk og tætliggende dækpels. Kort, fin, tæt og dunagtig underuld, helst musegrå. Farve: Sort med røde aftegninger og blå-broget med røde aftegninger. Hvid brystplet tilladt. pelsen kræver minimal pleje.

  • Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...